Επίθεση Ρουβίκωνα στην Athens Voice - Κατέστρεψαν γραφεία

Επίθεση Ρουβίκωνα στην Athens Voice - Κατέστρεψαν γραφεία

Νέα επίθεση στα γραφεία της Athens Voice πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Όπως έγραψε η Athens Voice, οι άγνωστοι κατέστρεψαν γραφεία με λοστούς και πέταξαν μαύρες μπογιές.

Συγκεκριμένα, περίπου 10 άτομα εισέβαλαν στα γραφεία της Athens Voice. Κατέστρεψαν γραφεία με λοστούς, πέταξαν μαύρες μπογιές και εξαπέλυσαν απειλές στους εργαζόμενους της εφημερίδας.

Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε ο Ρουβίκωνας με ανάρτηση που έκανε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ενώ παράλληλα δημοσίευσε και σχετικό βίντεο.

Υπενθυμίζεται πως χτες, μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν έφοδο στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, με αφορμή τον θάνατο της νοσηλεύτριας από την Αρμενία, που έπεσε από τον πρώτο όροφο προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τη φύλαξη.

Τα μέλη της ομάδας πέταξαν τρικάκια στον προαύλιο χώρο και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου για να διαμαρτυρηθούν για το τραγικό συμβάν.

Μόλις πριν λίγες μέρες άγνωστοι έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια έξω από τα γραφεία της Athens Voice στο κέντρο της Αθήνας. Με σπρέι έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια στα οποία αναγράφονταν οι φράσεις: «Για κάθε δημοσίευμα γεμάτο ρατσισμό απέναντί σας θα έχετε τον φεμινισμό» και «Με τις μετανάστριες είμαστε μαζί, σκατά στην Athens Voice και κάθε ρατσιστή».

av

av