Έντονες αντιδράσεις χρηστών στο twitter για τις δηλώσεις Πολάκη κατά Αραμπατζή

Έντονες αντιδράσεις χρηστών στο twitter για τις δηλώσεις Πολάκη κατά Αραμπατζή

Την έντονη αντίδραση των χρηστών στο twitter προκάλεσαν οι βαρείς χαρακτηρισμοί του Παύλου Πολάκη κατά της βουλευτού της ΝΔ Φωτεινής Αραμπατζή.

Η φράση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  «θα την πάω αίμα», ήταν αυτό που πυροδότησε τις σφοδρές διαμαρτυρίες αλλά και τα ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο.

Ενδεικτικά ορισμένοι σχολιασμοί:

«Βγήκε ο Πολάκης και είπε σε γυναίκα βουλευτή ότι "θα την πάει αίμα" και οι γνωστοί δικαιωματιστές-υποκριτές είναι άφαντοι. Αν ήταν άλλος θα γινόταν πρώτο θέμα»

«Σεξιστικός οχετός Πολάκη στην Αραμπατζή πως "Θα την πάει αίμα" Που είναι τώρα η υπερευαίσθητη κυρα@AGiamali  να καταδικάσει και να κουνήσει δάχτυλο;»

«Όλη η ιδεολογία της αριστεράς και του Σύριζα στην φράση "θα σε πάω αίμα" που ξεστόμισε ο πολλά βαρύς Πολακης.. Βέβαια αν το είχε κάνει δεξιος αυτό θα είχε γκρεμιστεί η Αθήνα.. Τώρα είναι απλά Τετάρτη...»

«Να την χαίρεσαι. Εγώ της εύχομαι να μην συναντήσει ποτέ στη ζωή της κάποιον ψευτομαγκα που θα της πει ότι θα την"παει αιμα" γιατί σε καμία γυναικα δεν πρέπει να μιλούν έτσι, ακόμα και αν διαφωνείς μαζί της»