Διαμαρτυρία αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Δραγασάκη

Διαμαρτυρία αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Δραγασάκη

Ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε πριν από λίγο στο παλιό δημαρχείο Υμηττού, πριν από την έναρξη εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, οι αντιεξουσιαστές φώναξαν συνθήματα υπέρ των δικαιωμάτων των κρατουμένων και ανήρτησαν πανό στο οποίο αναγραφόταν το σύνθημα «Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων, δύναμη και αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας Π. Ρούπα – Ν. Μαζιώτη μέλη του Ε.Α.». Παράλληλα, πέταξαν φυλλάδια στα οποία αναγράφονταν μηνύματα όπως «νίκη στον αγώνα των κρατουμένων».

Παρά τις έντονες αντιδράσεις των παρευρισκομένων στην ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο κ. Δραγασάκης ζήτησε από τους αντιεξουσιαστές να ολοκληρώσουν την παρέμβαση τους.

Αφού αποχώρησε η ομάδα των αντιεξουσιαστών, ο κ. Δραγασάκης ευχαρίστησε όσους δεν αποχώρησαν για την υπομονή τους και ψυχραιμία τους

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με ανάρτησή του στο facebook  έκανε λόγο για μια ομάδα πολιτών που πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας ενώ τόνισε πως «Η Αριστερά δεν έχει να "φοβηθεί" κάτι ή κάποιον».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Δραγασάκη:

Η εκδήλωση άργησε να ξεκινήσει κάπως, γιατί ομάδα πολιτών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας, ανάρτησε πανό & πέταξε φυλλάδια. Η Αριστερά δεν έχει να «φοβηθεί» κάτι ή κάποιον. Έχει τις δικές τις θέσεις & μπορεί να σταθεί σε κάθε «μάχη» θέσεων.