ΔΑΠ: Παρουσιάζει την Τετάρτη την πρότασή της για ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο

ΔΑΠ: Παρουσιάζει την Τετάρτη την πρότασή της για ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο

Την παρουσίαση της νέας πρότασης της για ένα Πανεπιστήμιο σύγχρονο, προοδευτικό, φιλικό προς το περιβάλλον με βασικούς άξονες την καθαριότητα, τη μείωση των παραγόμενων απορριμμάτων και τη ενεργειακή αποδοτικότητα των κτιρίων, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στο Σεράφειο Κέντρο του Δήμου Αθηναίων η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

«Με την πρότασή μας για την κατάργηση της αφισοκόλλησης, κάναμε την αρχή για ένα Πανεπιστήμιο φιλικό στο περιβάλλον, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής μας. Τώρα κάνουμε ένα βήμα πιο μπροστά, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο προτάσεων: Δημιουργούμε ένα Πανεπιστήμιο σύγχρονο, προοδευτικό με μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα» σημειώνει σε ανακοίνωσή της και τονίζει πως «κάνουμε πράξη την αλλαγή» με την παρουσία της την Τετάρτη στις 19:00.

«Στόχοι μας είναι η δραστική μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των Πανεπιστημίων μας, η ανάδειξη και η επίλυση προβλημάτων μέσω καινοτόμων, βιώσιμων λύσεων αλλά και η μετακύλιση των ενεργειακών αναγκών σε εναλλακτικές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας»..

Η παρουσίαση της πρότασης θα πραγματοποιηθεί παρουσία της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γραμματέας της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

Η είσοδος θα επιτραπεί αποκλειστικά σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού και ταυτοπροσωπίας.