Champions League: Επανάληψη της κλήρωσης λόγω λάθους

Champions League: Επανάληψη της κλήρωσης λόγω λάθους

Μετά το «τεχνικό πρόβλημα» που επικαλέστηκε η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η κλήρωση του Champions League προγραμματίστηκε εκ νέου στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Σύμφωνα με το Reuters, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κληρώθηκε κατά λάθος με τη Βιγιαρεάλ, παρόλο που και οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν η μία την άλλη στη φάση των ομίλων, ενώ το μπαλάκι που αντιστοιχούσε στην αγγλική ομάδα  ομάδας δεν προστέθηκε στην κληρωτίδα ως πιθανός αντίπαλος για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Γιουνάιτεντ κληρώθηκε τελικά με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η Ατλέτικο με την Μπάγερν Μονάχου. Ο ισπανικός σύλλογος δήλωσε ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με την UEFA ζητώντας «εξηγήσεις και λύση μετά τα λάθη που έγιναν» στην κλήρωση.

«Μετά από ένα τεχνικό πρόβλημα με το λογισμικό ενός εξωτερικού παρόχου υπηρεσιών που καθοδηγεί τους αξιωματούχους σχετικά με το ποιες ομάδες μπορούν να παίξουν μεταξύ τους, προέκυψε ένα σημαντικό σφάλμα στην κλήρωση για τους 16 του Champions League της UEFA», ανέφερε η UEFA σε ανακοίνωσή της.  «Ως αποτέλεσμα αυτού, η κλήρωση κηρύχθηκε άκυρη και θα επαναληφθεί πλήρως στις 15:00 CET», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.