Βουλή: Κόντρα Α. Γεωργιάδη- Π. Πολάκη για την μικρή Μελίνα

Βουλή: Κόντρα Α. Γεωργιάδη- Π. Πολάκη για την μικρή Μελίνα

Σε κόντρα για την υπόθεση της μικρής Μελίνας εξελίχθηκε η ερώτηση στη Βουλή του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, σχετικά με το claw back των Διαγνωστικών.

«Το όνομα Μελίνα Παρασκάκη σας λέει κάτι; Είναι το κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του στο Ηράκλειο, 4 ετών και ακόμα δεν έχει τελειώσει η πειθαρχική διαδικασία. Μήπως ο ιστορικός του μέλλοντος θα κοιτάξει τις δικές σας βαρονίες σε τέτοιου είδους περιστατικά κ. υπουργέ;», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Κοινώς, χαμηλώστε τόνους τώρα, τώρα κυβερνάτε και κρίνεστε και πολύ αυστηρά γιατί το λεγόμενο ηθικό σας πλεονέκτημα και όσα μας λέγατε ως αντιπολίτευση ή ως συνδικαλιστής έχουν πάει περίπατο».

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε ότι «αν φταίει, θα πληρώσει», αναφερόμενος φυσικά στην εξαδέλφη του αναισθησιολόγο, Νεκταρία. Ο Π. Πολάκης σημείωσε ότι δεν ντρέπεται να παραδεχτεί ότι η αναισθησιολόγος είναι ξαδέρφη του και τόνισε ότι ποτέ στο παρελθόν ΕΔΕ δεν πραγματοποιήθηκε με την ταχύτητα της συγκεκριμένης ΕΔΕ, καθώς ήδη ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση.

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας χαρακτήρισε τον κ.  Γεωργιάδη «δύναμη κρούσης» στην προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποδομήσει το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς κι «αρχιμάστορα στις προσωπικές αιχμές» και του επισήμανε ότι «με μένα δεν σας παίρνει».

Αλέξανδρος Διαμάντης