Βολές και ειρωνεία από την Αυγή κατά του Ν. Μπίστη

Βολές και ειρωνεία από την Αυγή κατά του Ν. Μπίστη

Με ένα εξόχως ειρωνικό άρθρο αντιμετωπίζει τον Νίκο Μπίστη η εφημερίδα «Αυγή», η οποία απηχεί τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη σύμπλευση του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ με την πρωτοβουλία «Γέφυρα», η οποία θεωρείται από το Μαξίμου όχημα για τη σύγκλιση της Κεντροαριστεράς.

Στη στήλη του «Επισημάνσεις», ο διευθυντής της εφημερίδας Αγγελος Τσέκερης, σημειώνει ότι οι κεντροαριστεροί είναι πιο συμπαθητικοί όταν έρχονται παρά όταν φεύγουν και προσθέτει ότι σε όλες τις πολιτικές πρωτοβουλίες στις οποίες συμμετείχε ο «σύντροφος Μπίστης» -που και χθες έδωσε το «παρών» στην περίφημη εκδήλωση των Ευρωσοσιαλιστών με τον Αλέξη Τσίπρα- η κατάληξη ήταν η αποτυχία.

«Η μοναδική μας επιφύλαξη με αυτή την πρωτοβουλία είναι ότι όπου πάει ο σύντροφος Μπίστης μετά από λίγο δεν φυτρώνει χορτάρι», γράφει σκωπτικά.

«ΚΚΕ Εσωτερικού - Ανανεωτική Αριστερά, ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΝΑΛ ισοπεδώθηκαν κατά καιρούς από πρωτοφανείς φυσικές καταστροφές. Λίγα μάρμαρα μόνο, χαραγμένα ανεξίτηλα από τον χρόνο και τα στοιχεία της φύσης, έχουν απομείνει για να θυμίζουν την ύπαρξή τους στον βιαστικό διαβάτη.

Γι' αυτό μάλλον ο Σκουρλέτης εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας στον λαιμό μια πλεξίδα σκόρδο», συμπληρώνει στη στήλη του ο διευθυντής της Αυγής.