Β. Λεβέντης για Αρ. Φωκά: Λάθος μόνο που δεν τους είπε να σταματήσουν

Β. Λεβέντης για Αρ. Φωκά: Λάθος μόνο που δεν τους είπε να σταματήσουν

«Το μόνο λάθος ήταν ότι δεν έκανε νεύμα να σταματήσει το σύνθημα», ήταν το σχόλιο του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη για το υβριστικό σύνθημα «να καεί η... π....α η Βουλή» που εκστόμισε ο βουλευτής του κόμματός του, Αριστείδης Φωκάς, σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ το Σάββατο.

Ειδικότερα, ο κ. Λεβέντης, παρά την ύπαρξη του βίντεο, υποστήριξε στο ΘΕΜΑ 104,6 ότι ο βουλευτής «δεν την είπε την κουβέντα, παρέστη σε μια συνάθροιση που την είπαν άλλοι» και πρόσθεσε πως «δεν το συμμερίζομαι το σύνθημα».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, ο βουλευτής του κόμματός του «απλά παρίστατο σε μια συγκέντρωση όπου τα πνεύματα οξύνθηκαν. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ νιώθουν προδομένοι, κι εσείς να ήσασταν δεν θα αντιδρούσατε διαφορετικά».

Παραδέχθηκε, πάντως, ότι «δεν είδα το βίντεο γιατί αγανάκτησα με όσα λέγονται γι'' αυτό. Το βίντεο το είδαν δικοί μου άνθρωποι και μου είπαν ότι η ευπρέπεια που υπάρχει στην Ένωση Κεντρώων έπρεπε να κάνει νεύμα και να πει ότι δεν πρέπει να υβρίζεται ενώπιόν μου η Βουλή».

Σχολίαζοντας την τιμωρία του ΠΑΟΚ είπε ότι «έπρεπε να βάλουν πρόστιμο στον Σαββίδη αλλά δεν έπρεπε να πειράξουν τον ΠΑΟΚ» ενώ κατά τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων «η ιστορία με τον Φωκά έγινε σε έδαφος που έχετε δημιουργήσει όλοι εναντίον της Μακεδονίας».

Φωτογραφία: Intime News