Αυστραλία: ΄Ενας νεκρός και δύο τραυματίες από επίθεση άνδρα σε εργοστάσιο

Αυστραλία: ΄Ενας νεκρός και δύο τραυματίες από επίθεση άνδρα σε εργοστάσιο

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός επεισοδίου που βρίσκεται σε εξέλιξη σε εργοστάσιο στο Σίδνεϊ, όπου ένας οπλισμένος άνδρας έχει οχυρωθεί σε ένα εργοστάσιο το οποίο έχει περικυκλώσει η αστυνομία.

Εκπρόσωπός της δήλωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια "λεπτή" επιχείρηση των δυνάμεών της στο βιομηχανικό προάστιο Ίνγκλμπερν στο νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν ο άνδρας που βρίσκεται οχυρωμένος μέσα στο εργοστάσιο έχει συλλάβει ομήρους.

Οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν στο Nοσοκομείο Liverpool και η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή, σύμφωνα με δηλώσεις του προσωπικού του νοσοκομείου στο BBC.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που βρίσκεται οχυρωμένος στο εργοστάσιο πιστεύεται ότι είναι οπλισμένος αυτόματο τουφέκι, ενώ φωτογραφίες δείχνουν αστυνομικούς με βαρύ οπλισμό να περικυκλώνουν το εργοστάσιο Inline National Signage.

Ένας άνδρας συνελήφθη, αλλά η αστυνομία διευκρίνισε ότι πρόκειται για κάποιον που κατηγορείται για "παρεμπόδιση" της έρευνας.

Αυτοκτόνησε ο οπλισμένος άνδρας

Αυτοκτόνησε ο οπλισμένος άνδρας που είχε οχυρωθεί σε εργοστάσιο στο Σίδνεϊ, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο άνδρας αυτός αυτοπυροβολήθηκε λίγο μετά την έξοδο από το κτίριο του εργοστασίου τριών ανθρώπων, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε περιπολικό της αστυνομίας. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί αν οι τρεις είχαν συλληφθεί όμηροι από τον οπλισμένο άνδρα.

Αυτός άνοιξε σήμερα το πρωί πυρ στο εργοστάσιο αυτό, προκαλώντας τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό άλλων δύο.

Η αστυνομία είχε περικυκλώσει γρήγορα τις εγκαταστάσεις αυτές που βρίσκονται στο βιομηχανικό προάστιο Ίνγκλμπερν στο νοτιοδυτικό τμήμα του Σίδνεϊ.

Οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν στο Nοσοκομείο Liverpool και η κατάστασή τους είναι σταθερή, σύμφωνα με δηλώσεις του προσωπικού του νοσοκομείου στο BBC.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πιστεύεται ότι ήταν οπλισμένος με αυτόματο τουφέκι.

Ένας άλλος άνδρας είχε συλληφθεί λίγο νωρίτερα, αλλά η αστυνομία είχε διευκρινίσει ότι αυτός κατηγορείται για "παρεμπόδιση" της έρευνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ