Απάντηση Δ. Καμπουράκη στον Π. Πολάκη: Πολύ λίγοι άνθρωποι θα σε χαιρετούν όταν ξεπεζέψεις

Απάντηση Δ. Καμπουράκη στον Π. Πολάκη: Πολύ λίγοι άνθρωποι θα σε χαιρετούν όταν ξεπεζέψεις

"Ο χαρακτήρας μας είναι η μοίρα μας...", γράφει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης σε άρθρο του στο protagon, όπου απαντάει στη δημοσίευση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, σχετικά με τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί από τη γνωστή πλέον φωτογραφία του υπουργού που τον δείχνει να πυροβολεί στον αέρα.

Ο Π. Πολάκης είχε χαρακτηρίσει "επιβεβλημένους" τους πυροβολισμούς στον αέρα σε "συγκεκριμένες στιγμές σημαντικών γεγονότων για την οικογένεια ή την ευρύτερη κοινότητα". Επιχειρώντας να εξηγήσει τον όρο "επιβεβλημένους" ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε λόγο για οικογενειακή παράδοση με όπλα που "δεν ήταν αγορασμένα από λαθρεμπόριο, ούτε επιδεικνύονταν σε γλέντια, ούτε πυροβολούσαν άσκοπα".

Η απάντηση του Δ. Καμπουράκη είναι ένας δεκάλογος στον οποίον αναφέρει μεταξύ άλλων πως "δεν έχεις ιδέα τι πραγματικά σημαίνει δολοφονία χαρακτήρα, αν και το κάνατε συστηματικά όλοι σας στον ΣΥΡΙΖΑ απ' το 2010. Αυτό που ζείτε εσείς τώρα, είναι γιορτή νηπιαγωγείου μπροστά σ' αυτό που είχατε εξαπολύσει εναντίον των πολιτικών σας αντιπάλων ή όσων είχατε επιλέξει ως αντιπάλους".

Σχετικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ ο δημοσιογράφος σχολιάζει ότι "να σου πω… δυο χρόνια τώρα μας έχεις πρήξει με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Όλο το καθαρίζεις κι όλο ακάθαρτο απομένει το άτιμο. Άντε καθάρισε το επιτέλους και στείλε στην φυλακή όσους κάνανε κομπίνες να ησυχάσουμε τέλος πάντων. Διότι αργείς Παυλή, πολύ αργείς και μου φαίνεται παράξενο". 

Αναλυτικά το άρθρο του Δ. Καμπουράκη μπορείτε να το διαβάσετε στο Protagon.