Αδ. Γεωργιάδης: Τα τεχνικά τεστ αναβάλλονταν συνεχώς

Αδ. Γεωργιάδης: Τα τεχνικά τεστ αναβάλλονταν συνεχώς

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως ήδη από χθες το μεσημέρι φαινόταν ότι υπήρχε πρόβλημα, και ότι τα τεχνικά τεστ αναβάλλονταν συνεχώς.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως ζήτησε επανειλημμένα την αναβολή των εκλογών, όμως ο κ. Παπαμιμίκος του είπε να μην ανησυχεί και ότι είχε βρεθεί τεχνική λύση.

Όταν ερωτήθηκε εάν πιστεύει σε σενάρια συνωμοσίας, απάντησε πως δεν μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία, υποστήριξε όμως πως υπάρχει προφανής αστοχία.

Ο κ. Παπαμιμίκος πρέπει να παραιτηθεί, βάσει καταστατικού την ευθύνη έχει η ΚΕΦΕ, όχι ο κ. Μεϊμαράκης, "ζητώ όμως σύγκληση οργάνων" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης, που ζήτησε να  συγκληθεί η ΚΟ αν δυνατόν και αύριο, μιας και ο πρόεδρος της Κ.Ο, Β. Μεϊμαράκης δεν την έχει συγκαλέσει.

"Ο κ. Μεϊμαράκης να πάρει επιτέλους μια πρωτοβουλία, δύο μήνες ζούμε στη σιωπή, δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή τη σιωπή" δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. "Ο κ. Μεϊμαράκης ως πρόεδρος του κόμματος θα έπρεπε νωρίς να έχει διαπιστώσει το πρόβλημα και να έχει προστατεύσει το κόμμα" πρόσθεσε.

Τέλος τόνισε πως η διαδικασία πρέπει να συνεχιστεί όσο γίνεται γρηγορότερα, το πότε ακριβώς, θα εξαρτηθεί από τη νέα εταιρεία που θα αναλάβει.