Stoiximan και ΠΑΕ Ολυμπιακός, για ακόμη τρία χρόνια μαζί

Stoiximan και ΠΑΕ Ολυμπιακός, για ακόμη τρία χρόνια μαζί

Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία διαδικτυακών παιγνίων στην Ελλάδα, θα αποτελεί το Μεγάλο Χορηγό της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έως το 2025, ανανεώνοντας για τρία ακόμη χρόνια τη συνεργασία της με τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Η συνεργασία της Stoiximan με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ξεκίνησε το 2015 και μέσα στην επταετή αυτή κοινή διαδρομή, η ομάδα κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και αποτέλεσε τον άξιο εκπρόσωπο της Ελλάδας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καταγράφοντας ορισμένες από τις πιο αξιόλογες ευρωπαϊκές επιτυχίες της και έχοντας κατακτήσει μερικές από τις πλέον εμφατικές νίκες στη σύγχρονη ευρωπαϊκή της ιστορία.

H Stoiximan θα συνεχίσει να αποτελεί τον κεντρικό χορηγό της φανέλας του Ολυμπιακού, ενώ η συνεργασία εκτείνεται και σε κοινές δράσεις για τη βελτίωση της εμπειρίας των φιλάθλων καθώς και για τη στήριξη κοινωνικών σκοπών, κάτι που έχουν αναλάβει από κοινού οι δύο πλευρές, από το 2015.

“Το 2015 ξεκίνησε μια πολύ καλή χορηγική συνεργασία από διαφορετική αφετηρία αλλά με τον ίδιο σκοπό. Η Stoiximan ήταν μια εταιρεία στα πρώτα της χρόνια που αποφάσισε να συνεργαστεί με την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τώρα 7 χρόνια αργότερα, έχει καταφέρει να εδραιωθεί και να αναπτυχθεί και σε άλλες αγορές. Όλα αυτά τα χρόνια προχωράμε μαζί, έχοντας κατακτήσει τίτλους, τις μεγαλύτερες νίκες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και ζώντας δοξασμένες στιγμές που έχουν μείνει στην ιστορία. Δεν μένουμε όμως μονάχα στις νίκες, αλλά και σε όσα πετύχαμε και εκτός αγωνιστικών χώρων. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για να προσφέρουμε στην κοινωνία και είμαι σίγουρος πως όταν θα κλείσει αυτή η δεκαετία, θα είμαστε ακόμα πιο υπερήφανοι, απ' ό,τι είμαστε ήδη για όσα έχουμε προσφέρει μαζί στον αθλητισμό και στους ανθρώπους που το χρειάζονται.”, δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ.

“Οι μακροχρόνιες συνεργασίες είναι και οι πιο σημαντικές. Η Stoiximan και ο Ολυμπιακός είναι δυο brands απόλυτα συνυφασμένα τα τελευταία χρόνια, έχοντας γιορτάσει μαζί πολλές επιτυχίες και διακρίσεις. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία για τρία τουλάχιστον ακόμη χρόνια να βρισκόμαστε κοντά σε μια από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες του ελληνικού αθλητισμού, κλείνοντας, το 2025, μια 10ετία κοινής διαδρομής. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να πετύχει όλους τους αγωνιστικούς του στόχους και να συνεχίσει να δημιουργεί νέα δεδομένα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό”, σημείωσε ο Ιωάννης Σπανουδάκης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την ανανέωση της συνεργασίας.

 “Το 2015, σε αυτόν εδώ ακριβώς τον χώρο, βάζαμε τις βάσεις για μία συνεργασία που έχει αποδειχθεί από τις αποδοτικότερες στην ιστορία της Stoiximan. Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διάθεση και το πνεύμα συνεργασίας, καθώς και το γεγονός ότι έχουμε την τιμή να είμαστε πλέον ένα από τα μακροβιότερα μέλη στην οικογένειά της. Όταν υπάρχει κοινό όραμα, τα αποτελέσματα είναι σίγουρα. Θα είμαστε αρωγός σε όλες τις προσπάθειες της ομάδας, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο”, δήλωσε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δουλεύω μαζί με τους συμπαίκτες μου για να φτάσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Η συνεργασία με την Stoiximan είναι σημαντική για την ομάδα και εμείς από την πλευρά μας, θα τα δώσουμε όλα για να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων, καθώς το αξίζει ο σύλλογος και οι φίλαθλοί μας. Γι' αυτό είμαστε εδώ και δουλεύουμε κάθε μέρα, για να είμαστε νικητές στο τέλος της σεζόν. Είναι επίσης σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός και η Stoiximan κάνουμε μαζί πολλές ενέργειες για να βοηθήσουν τον αθλητισμό και την κοινωνία”, υπογράμμισε στην εκδήλωση, ο διεθνής Κολομβιανός σούπερ σταρ, Χάμες Ροντρίγκες.

“Εμείς έχουμε υποχρέωση να δίνουμε τα πάντα σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα για να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε, γνωρίζοντας την ιστορία του συλλόγου. Όλα αυτά τα 7 χρόνια της συνεργασίας μας με την Stoiximan, ο Ολυμπιακός έχει πετύχει μερικές από τις σπουδαιότερες νίκες και ευχόμαστε τα επόμενα τρία χρόνια όλοι μαζί, να καταφέρουμε να γεμίσουμε ακόμα μερικές σελίδες της ιστορίας μας με τίτλους και αξέχαστες στιγμές. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και εκτός αγωνιστικών χώρων και είμαστε χαρούμενοι ως Έλληνες που βλέπουμε να γίνονται κοινές ενέργειες που στηρίζουν τα νέα παιδιά της χώρας μας, τον ελληνικό αθλητισμό και γενικότερα όσους το έχουν ανάγκη”, σημείωσε ο διεθνής Έλληνας, Γιώργος Μασούρας.

Η συνεργασία μεταξύ της Stoiximan και της ΠΑΕ Ολυμπιακός περιλαμβάνει σήμανση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, σήμανση περιμετρικά του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, αυξημένη τηλεοπτική προβολή, ενέργειες marketing για τη βελτίωση της εμπειρίας του φιλάθλου αλλά και κοινό πλάνο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.