Φωτογραφία αρχείου
field_kentriki_fotografia
Φωτογραφία αρχείου

Χατζημάρκου: Εμφανής η εμπιστοσύνη της επενδυτικής κοινότητας με τη Cycladic

Ως έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης που φέρει προς τη χώρα μας η διεθνής επενδυτική κοινότητα χαρακτήρισε την ενδοσυγκοινωνία των νησιών με πτήσεις της Cycladic ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκου. Με αφορμή την έναρξη των πτήσεων που διασυνδέουν τα νησιά του Αιγαίου από την Cycladic, ο κ. Χατζημάρκου σημείωσε ότι η ενδοσυγκοινωνία των νησιών βελτιώνει τη ζωή των κατοίκων τους και εμπλουτίζει καθοριστικά την τουριστική τους ταυτότητα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χατζημάρκου:

«Σήμερα τα νησιά μας άνοιξαν νέους δρόμους που φέρνουν το ένα πιο κοντά στο άλλο. Οι αεροπορικές συνδέσεις της Cycladic, αφοσιωμένες στην ενδοσυγκοινωνία των νησιών μας και μάλιστα σε 12μηνη βάση είναι μια εξέλιξη που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που η χώρα μας, πλέον, εκπέμπει στη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Η Cycladic ιδρύθηκε από ανθρώπους με αγάπη για την πατρίδα μας και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τα νησιά μας.

Υποδεχόμαστε και χειροκροτούμε κάθε επιχειρηματική δράση που δίνει προστιθέμενη αξία στην οικονομία μας, αγκαλιάζουμε κάθε προσπάθεια που έχει στο επίκεντρο τα νησιά μας, τις ανάγκες τους, τη δυναμική τους και την προοπτική τους.

Καλωσορίζουμε την Cycladic και τη νέα εποχή που αυτή φέρνει στην ενδοσυγκοινωνία των νησιών μας που βελτιώνει τη ζωή των κατοίκων τους και εμπλουτίζει καθοριστικά την τουριστική τους ταυτότητα».