Ύψιστη διάκριση της Metis από τον Νηογνώμονα Lloyd’s Register

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, 15:08
-A +A

Η πλατφόρμα λογισμικού και έξυπνων ηλεκτρονικών συσκευών, που σχεδιάζεται και παράγεται από τη Metis Cyberspace Technology SA, μέλος του Olympia Group, έλαβε την ύψιστη πιστοποίηση LR Type Approval Certification από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Lloyd’s Register, για τη συλλογή, αναμετάδοση και ανάλυση των δεδομένων των πλοίων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Metis καθίσταται η μοναδική εταιρεία διεθνώς που διαθέτει την πιστοποίηση της Lloyd’s στη συγκεκριμένη λύση που προσφέρει. Η πιστοποίηση της Lloyd’s αποτελεί, μια από τις πιο σημαντικές και απαραίτητες πιστοποιήσεις η οποία ακολουθεί τα ποιοτικά πρότυπα διεθνώς.

Τα πιστοποιημένα προϊόντα πέρασαν με επιτυχία τα εκτενή τεστ και είναι κατάλληλα για χρήση πάνω στα πλοία καθώς και σε offshore εγκαταστάσεις. Ακόμη η πιστοποίηση επιβεβαιώνει την καταλληλόλητα για εγκατάσταση και λειτουργία ακόμη και στη γέφυρα ή στο κατάστρωμα καθώς και στο μηχανοστάσιο και φυσικά σε όλες τις αντίξοες καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες.

Με αφορμή τη νέα πιστοποίηση του συστήματος, ο Σεραφείμ Κατσικάς, CΤO της Metis, αναφέρει σχετικά: «Η σταθερή προσήλωση στην καινοτομία και η αδιάκοπη εξέλιξη κάθε πτυχής του συστήματος που έχουμε σχεδιάσει, φέρνει σταθερά τα τελευταία χρόνια το σύστημα της Metis στο επίκεντρο της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Η πιστοποίηση LR Type Approval του κορυφαίου οργανισμού Lloyd’s Register, προσδίδει κύρος στο σύστημα της Metis και το φέρνει στο προσκήνιο των εξελίξεων του κλάδου, δίνοντάς μας το διαβατήριο για νέες αγορές, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.»

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 06/12/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα