Υπογραφή σύμβασης μεταξύ της Intrakat και του Δήμου Μυκόνου

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, 17:16
-A +A

Υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ των εκπροσώπων της Intrakat και του Δήμου Μυκόνου η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Αποπεράτωση Κλειστού Γυμναστηρίου Μυκόνου», ύψους 1,48 εκατομμυρίων ευρώ πλέον ΦΠΑ στην περιοχή Άνω Μερά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, πρόκειται για ένα σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο που θα δώσει την δυνατότητα ανάπτυξης αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους της περιοχής έχοντας την δυνατότητα να φιλοξενήσει διοργανώσεις ομαδικών αθλημάτων κλειστού χώρου.

Το συγκεκριμένο γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί για αγωνίσματα basket, volley, handball, καθώς και εκγύμναση ομάδων – προπονητικό κέντρο. Το σύγχρονο αθλητικό γήπεδο έχει κερκίδες τριακοσίων (300) θέσεων και θεωρείο δημοσιογραφικής κάλυψης αγώνων έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικές ανάγκες για την διοργάνωση αθλητικών τελετών.

Διαθέτει όλους τους προβλεπόμενους χώρους από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Αποδυτήρια, WC ομάδων και επισκεπτών, Ιατρείο, Χώρο αποθήκευσης Οργάνων Γυμναστικής κλπ) και κυλικείο για την εξυπηρέτηση των Φιλάθλων – Επισκεπτών.

Το δάπεδο του αθλητικού κέντρου θα είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις
προδιαγραφές της FIBA. Εξυπακούεται ότι εξασφαλίζει την πρόσβαση ΑΜΕΑ σε όλους τους χώρους, καθιστώντας το κοινωνικά αποδεκτό και εύχρηστο.

Το Γυμναστήριο είναι ένα σημαντικό έργο που αποτελούσε πάγιο αίτημα δεκαετιών, και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από δημοτικούς πόρους. Η επιλογή του αναδόχου έγινε κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού, με 22 εταιρείες να καταθέτουν
προσφορά.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα