7ος χρόνος, ημέρα 2095η
Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

UPS: Κέρδη και έσοδα άνω των εκτιμήσεων στο πρώτο τρίμηνο

UPS: Κέρδη και έσοδα άνω των εκτιμήσεων στο πρώτο τρίμηνο
pio3 / Shutterstock.com

Η UPS ανακοίνωσε κέρδη και έσοδα που ξεπέρασαν κατά πολύ τις εκτιμήσεις των αναλυτών στο πρώτο τρίμηνο του 2021, καθώς η μεγαλύτερη εταιρεία παράδοσης δεμάτων παγκοσμίως επωφελήθηκε από τις αυξημένες διαδικτυακές αγορές κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα συνολικά έσοδά της αυξήθηκαν κατά 27% στα 22,9 δισ. δολάρια, ενώ οι εκτιμήσεις των αναλυτών τα τοποθετούσαν στα 20,49 δισ. δολάρια.

Αναλυτικότερα, τα έσοδα της UPS στις ΗΠΑ αυξήθηκαν 22%, στα 14,01 δισ. δολάρια, έναντι εκτιμήσεων για 12,93 δισ. δολάρια.

Για τις δραστηριότητές της εταιρείας στον υπόλοιπο πλανήτη, τα έσοδα ενισχύθηκαν κατά 23% στα 4,61 δισ. δολάρια, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν να κινηθούν στα 4,13 δισ. δολάρια.

Σε αυτό το κλίμα, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή ξεπέρασαν κατά πολύ τις εκτιμήσεις των αναλυτών, φτάνοντας τα 2,77 δολάρια ανά μετοχή, έναντι προβλέψεων για 1,72 δολάρια.

«Κατά τη διάρκεια του τριμήνου, συνεχίσαμε να εφαρμόζουμε τη στρατηγική μας, που μας επέτρεψε να αξιοποιήσουμε τις καλύτερες διαθέσιμες ευκαιρίες και να καταγράψουμε ρεκόρ επιδόσεις», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, Κάρολ Τομέ.