Υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet: Ο αξιόπιστος σύμμαχος των ελληνικών επιχειρήσεων στην πανδημία

Υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet: Ο αξιόπιστος σύμμαχος των ελληνικών επιχειρήσεων στην πανδημία

Καθώς η τεχνολογία και η ψηφιακή θωράκιση γίνεται το «όπλο» των ελληνικών επιχειρήσεων στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν το business continuity μέσα στις απαιτητικές συνθήκες της πανδημίας, το COSMOTE Business Double Play αναδεικνύεται στον αξιόπιστό τους συνεργάτη.

Με υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet εως 200Μbps και ένα μεγάλο πακέτο πρόσθετων υπηρεσιών, δίνει σε μικρές και μεσαίες εταιρείες τα μέσα να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, όπως βεβαιώνει και ένας επιχειρηματίας, ειδικός στην τεχνολογία: ο Ζαχαρίας Σαρρής της ALTUS LSA.

Η υψηλής τεχνολογίας επιχείρηση ALTUS LSA, εξειδικεύεται σε υπηρεσίες και ανάπτυξη Μη Επανδρωµένων Συστηµάτων και έχει έδρα της τα Χανιά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ζαχαρίας Σαρρής Ζαχαρίας θεωρεί τις υψηλές ταχύτητες και τη γρήγορη σύνδεση στο Internet αναπόσπαστο συστατικό της λειτουργίας, αλλά και της φύσης της ALTUS. Όπως εξηγεί, οι γρήγορες ταχύτητες εξασφαλίζουν για την εταιρεία την άμεση πρόσβαση σε συστήματα, χειριστές και δεδομένα, στο πεδίο των εφαρμογών. Συγκεκριμένα, μέσω των υπερ-υψηλών ταχυτήτων έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την εξέλιξη ενός Μη Επανδρωμένου Συστήματος σε πραγματικό χρόνο, ενώ έχουν πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε όσα αρχεία τους είναι απαραίτητα.

Τα ίδια εργαλεία ήταν αυτά που θωράκισαν την ALTUS στο διάστημα της πανδημίας. Η εταιρεία συνέχισε απρόσκοπτα τη λειτουργία της, όπως εξηγεί ο κ. Σαρρής, που επισημαίνει: «Πλέον μέσω των σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων μπορούμε να εργαζόμαστε απομακρυσμένα από τον τόπο που εμείς έχουμε επιλέξει. Δεν παίζει ρόλο το που βρίσκεται ο εργαζόμενος, αλλά το πως είναι δομημένη και θωρακισμένη ψηφιακά η εταιρεία».

Για μια δικτυοκεντρική εταιρεία όπως η ALTUS, η προσαρμογή στη νέα τάξη πραγμάτων που έφερε ο Covid, εντάσσεται και στον ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Σε ολόκληρο το επιχειρηματικό φάσμα, όμως, τα δεδομένα που έφερε η πανδημία καθιστούν απαραίτητη την απόκτηση ψηφιακών εργαλείων και εφαρμογών. Ιδιαίτερα, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα ψηφιακά δίκτυα υψηλών ταχυτήτων, συμβάλλουν στις λύσεις για κάθε λειτουργική παράμετρο. Από την τηλεδιάσκεψη στελεχών και συνεργατών, τη λειτουργία του λογιστηρίου, την παρακολούθηση και τη διαχείριση των πωλήσεων αλλά και των συστημάτων διανομής.

Παράγοντες που έχουν καταστεί ιδιαίτερα κρίσιμοι την περίοδο αυτή, με εφαρμογή της τηλε-εργασίας και την ανάπτυξη των δικτύων εξ αποστάσεως πωλήσεων και που όπως είναι βέβαια, θα παραμείνουν κρίσιμοι. Και για το λόγο αυτό, ιδιαίτερα για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, έχει έρθει η ώρα να κάνουν το άλμα στον ψηφιακό κόσμο.

Τα COSMOTE Business Double Play παρέχουν ακόμη περισσότερο χρόνο ομιλίας, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, εταιρικά email (100GB/15 email accounts) και υπερυψηλές ταχύτητες έως 200Μbps ανάλογα με την περιοχή. Επιπρόσθετα, τα Full Pack προγράμματα περιλαμβάνουν -χωρίς επιπλέον κόστος- φιλοξενία ιστοσελίδας, domain name, στατική ΙP κ.ά.. Όλα τα COSMOTE Business Double Play διαθέτουν, ακόμα, την υπηρεσία Internet Backup, για εφεδρική πρόσβαση στο Internet μέσω του δικτύου κινητής COSMOTE. Σχετικές πληροφορίες: εδώ

Για έλεγχο διαθεσιμότητας: εδώ

Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στην δική τους επιχείρηση μπορούν να επισκεφθούν το www.cosmote.gr/business.