Τώρα πλέον έχεις την... τράπεζα στο κινητό σου!

Τώρα πλέον έχεις την... τράπεζα στο κινητό σου!

Η τεχνολογία όταν χρησιμοποιείται σωστά παρέχει απεριόριστες δυνατότητες, «σπάει» ταμπού δεκαετιών, απελευθερώνει την καθημερινότητα των ανθρώπων «πολλαπλασιάζοντας» στην ουσία το χρόνο, ενώ παρέχει και δυνατότητες συναλλαγών που έως πριν ελάχιστα χρόνια ήταν αδιανόητες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η τεχνολογία πλέον είναι παρούσα σχεδόν σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, αποτελώντας καθοριστικό παράγοντα στις επιλογές που κάνουμε και στις απαιτήσεις που έχουμε από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μας προσφέρονται.

Ξεκινάς τις σπουδές σου σε μια άλλη πόλη, ή την πρώτη σου δουλειά και χρειάζεσαι μια κάρτα για να κάνεις τις συναλλαγές σου; Ακόμα και αν δεν έχεις τραπεζικό λογαριασμό, πλέον μπορείς να ανοίξεις και να αποκτήσεις την κάρτα σου, απλά και εύκολα μέσω από το κινητό σου τηλέφωνο!

Σε μία εποχή που στην καθημερινότητά μας χρησιμοποιούμε ολοένα και περισσότερο το κινητό τηλέφωνο, με το μέσο χρήστη να διαθέτει μερικά δεκάδες mobile apps στη συσκευή του, η Εθνική Τράπεζα γίνεται η πρώτη ελληνική τράπεζα με υπηρεσία Digital Customer Onboarding.

Μέσω της πρωτοποριακής αυτής υπηρεσίας μπορείς από την άνεση του σπιτιού σου, μέσα από το κινητό ή το tablet σου να αποκτήσεις τον πρώτο σου λογαριασμό, χρεωστική κάρτα και πρόσβαση στο Internet και το Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Τα βήματα είναι πολύ εύκολα

Πρόκειται για εξαιρετικά εύκολη διαδικασία! Κατεβάζεις την εφαρμογή NBG Mobile Banking, πληκτρολογείς το κινητό, το email σου και ορισμένα προσωπικά σου στοιχεία. Υποβάλλεις το εκκαθαριστικό ή τη βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ σου ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια, η εφαρμογή αναγνωρίζει αυτόματα όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Επιβεβαιώνεις και συνεχίζεις.

Αν η διεύθυνση επικοινωνίας σου είναι διαφορετική από εκείνη που αναγράφεται στο εκκαθαριστικό, τότε υποβάλλεις έναν πρόσφατο λογαριασμό (τηλεφωνίας, ενέργειας κ.α.) με τη νέα σου διεύθυνση.

Κατόπιν, ακολουθούν έξι απλές ερωτήσεις για το εισόδημα, τη συναλλακτική σου συμπεριφορά και το επάγγελμά σου. Αν είσαι φοιτητής ή εργαζόμενος, επιλέγεις το επάγγελμά σου και ανεβάζεις είτε το φοιτητικό σου πάσο, είτε ένα αποδεικτικό απασχόλησης (π.χ. βεβαίωση εργοδότη ή εκκαθαριστικό μισθοδοσίας).

Τέλος, δημιουργείς password, ενώ η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσω βιντεοκλήσης με εκπρόσωπο. Έτσι μέσα σε λίγα λεπτά, απλά και με ασφάλεια έχεις αποκτήσει τον πρώτο σου τραπεζικό λογαριασμό μαζί με χρεωστική κάρτα και κωδικούς για να μπεις κατευθείαν στο Mobile ή το Internet Banking και να κάνεις την πρώτη σου συναλλαγή.

Χωρίς να πηγαίνεις στο κατάστημα, χωρίς να «φοβάσαι» μην κλείσει η τράπεζα, οποιαδήποτε ώρες του 24ώρου, εφτά ημέρες την εβδομάδα.

Η νέα υπηρεσία της Εθνικής Τράπεζας αποτυπώνει την τραπεζική της επόμενης ημέρας και σου δίνει τη δυνατότητα να καλύπτεις όλες τις τραπεζικές σου ανάγκες γρήγορα, ευέλικτα, προσωποποιημένα, τόσο απλά όσο το social networking μέσα από τις αγαπημένες σου εφαρμογές.