Σημαντικές διακρίσεις για την Ευρωχαρτική στα Supermarket Awards 2021

Σημαντικές διακρίσεις για την Ευρωχαρτική στα Supermarket Awards 2021

Η Ευρωχαρτική τιμήθηκε στα Supermarket Awards 2021 στην κατηγορία Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος/Σειράς Προϊόντων με τη νέα σειρά Endless Earth και στην κατηγορία Νέα Συσκευασία με τις συσκευασίες Endless Earth, λαμβάνοντας τα Silver βραβεία.

Ο θεσμός των Supermarket Awards 2021 για 10η χρονιά βράβευσε τις καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων σουπερμάρκετ και προμηθευτών προϊόντων και υπηρεσιών, οι οποίες συνέβαλαν ουσιαστικά στην αναβάθμιση των επιχειρήσεων και συνολικά του λιανεμπορίου τροφίμων, ενώ παράλληλα δημιούργησαν νέα πρότυπα εξυπηρέτησης των σύγχρονων καταναλωτικών αναγκών.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στο Κελλάρι Παπαχρήστου. Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι των σημαντικότερων φορέων του κλάδου, ακαδημαϊκοί και ειδικοί αναλυτές.

Τα βραβεία παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωχαρτικής, Γιώργος Τρακάκης, ο οποίος δήλωσε: «Με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη μείωση χρήσης του πλαστικού, δημιουργήσαμε πριν από ένα χρόνο τη σειρά Endless Earth από χάρτινες, 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η σειρά ξεχώρισε, όχι μόνο για τον περιβαλλοντικό της χαρακτήρα αλλά και για το μοντέρνο και pop-up σχεδιασμό των συσκευασιών που κάνουν τη διαφορά στο ράφι του supermarket και στο μάτι του καταναλωτή».

Το brand Endless Earth κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά από τον Οκτώβριο του 2020. Η σειρά περιλαμβάνει ρολά υγείας, ρολά κουζίνας και χαρτοπετσέτες και αποτελεί πρόταση αλλαγής στις αγοραστικές συνήθειες, αντικατοπτρίζοντας τη σύγχρονη καταναλωτική αντίληψη.