7ος χρόνος, ημέρα 2221η
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Παρουσία της ΠτΔ τα βραβεία Βιώσιμης - Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας

Παρουσία της ΠτΔ τα βραβεία Βιώσιμης - Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας
Φωτό αρχείου

Τη γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που έχει καθιερώσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα τιμήσει φέτος με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων «Βιώσιμης - Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του επιμελητηρίου, όπως γνωστοποιείται με ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, ΕΛΣ, και θα τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Το επιμελητήριο θα τιμήσει, για 5η φορά, μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν σε δυσμενείς συνθήκες, όχι μόνο να επιβιώσουν, αλλά να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα επιβραβεύσει την καινοτομία, την εξωστρεφή και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, στις οποίες μπορεί και πρέπει να στηριχθεί η επόμενη μέρα της οικονομίας ενώ θα απονεμηθούν και ειδικά τιμητικά βραβεία που θα αφορούν στην αριστεία, την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, και τη συμβολή στην ενίσχυση του επιχειρείν και την ανάπτυξη της οικονομίας.

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, δηλώνει για την εκδήλωση: «Η φετινή γιορτή του Ε.Ε.Α. είναι πολύ ιδιαίτερη για εμάς καθώς θα μας τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Μετά από μία αναγκαστική απουσία ενός έτους λόγω της πανδημίας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών συνεχίζει τον θεσμό που έχει καθιερώσει, την απονομή των Βραβείων Βιώσιμης - Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, τιμώντας έτσι έμπρακτα τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στις επιχειρήσεις εκείνες που παρά τις αντίξοες συνθήκες, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό, άντεξαν και συνεχίζουν να αναπτύσσονται.

Με αυτήν την εκδήλωση στέλνουμε και το μήνυμα της καθοριστικής συμβολής της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην ελληνική οικονομίας. Οι επιχειρήσεις μας πρέπει και αξίζει να προσεχθούν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ