Ο Όμιλος «Ηρακλής» συμμετείχε στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για την ενίσχυση της «Φλόγας»

Ο Όμιλος «Ηρακλής» συμμετείχε στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για την ενίσχυση της «Φλόγας»

Δυναμικό παρών έδωσε ο όμιλος «Ηρακλής», μέλος του Ομίλου LafargeHolcim, στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χώρας, τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το σημαντικό έργο της Φλόγας – Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Με μήνυμα «Και μυαλό και πόδια τρέχω για τη Φλόγα», εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες του Ομίλου «Ηρακλής» ένωσαν τις δυνάμεις τους και έγιναν μέρος της προσπάθειας της Φλόγας. Με στόχο τη χρηματική ενίσχυση του έργου της Φλόγας, η κάθε συμμετοχή στον Μαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες δρόμου των 5 και 10 χλμ έφερε την εταιρία πιο κοντά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Σε αυτή τη γιορτή της ανθρώπινης θέλησης, της αλληλεγγύης και της ομαδικότητας, η ομάδα του Ομίλου «Ηρακλής» έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και δύναμης προς όλους.

Σημειώνεται ότι η Φλόγα αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και στηρίζει τις οικογένειές τους. Σήμερα έχει καθιερωθεί ως βασικός πυλώνας στήριξης της λειτουργίας των ογκολογικών τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων.