Νέο πρόγραμμα προνομίων για πελάτες της Cyta

Νέο πρόγραμμα προνομίων για πελάτες της Cyta

Το νέο πρόγραμμα προνομίων της Cyta με την ονομασία «Cyta More», εξασφαλίζει εκπτώσεις και προσφορές για τους πελάτες της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το «Cyta More» προσφέρει αποκλειστικά προνόμια που καλύπτουν βασικές ανάγκες της καθημερινότητας, καθώς και της ευρύτερης ψυχαγωγίας. Αγορές, ταξίδια, υπηρεσίες για το αυτοκίνητο και την υγεία, προτάσεις για έξοδο, αλλά και διαγωνισμοί είναι κατηγορίες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της Cyta σε όλες τις υπηρεσίες, είτε Σταθερής, Internet & Τηλεόρασης, είτε Κινητής / Καρτοκινητής Τηλεφωνίας.

«Από την πρώτη μέρα εισόδου μας στην αγορά βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας όχι μόνο μέσω των υπηρεσιών μας, αλλά με πολλαπλούς τρόπους. Τώρα η επιθυμία μας να καλύπτουμε τις καθημερινές τους ανάγκες με σταθερές προσφορές και ελκυστικούς διαγωνισμούς ονομάζεται «Cyta More». Άλλωστε το όφελος των πελατών ήταν πάντα αυτό που μας καθοδηγούσε. Ήδη η ανταπόκριση των πελατών μας είναι υψηλή», δηλώνει η διευθύντρια μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Μαρίνα Νικολάου.

Επισημαίνεται, τέλος, πως το δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών που περιλαμβάνονται στο «Cyta More» πλαισιώνεται από γνωστά brands και καλύπτει περιοχές σε όλη την Ελλάδα, ενώ εμπλουτίζεται συνεχώς.