Νέο εταιρικό site της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας από την Communication Effect

Νέο εταιρικό site της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας από την Communication Effect

Το νέο εταιρικό site της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, το οποίο εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στον «αέρα», δημιούργησε η ομάδα της Communication Effect.

Όπως σημειώνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, "αρκούν λίγα clicks και ο χρήστης μπορεί εύκολα, γρήγορα και από οποιαδήποτε συσκευή να αναζητήσει πληροφορίες για τις δράσεις και τα νέα της εταιρείας, τα brands της καθώς και ιστορίες από τον ξεχωριστό κόσμο της μπίρας". 

Το νέο site ενσωματώνει επίσης το εταιρικό blog αλλά και την πλατφόρμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Responsibeerity, προσφέροντας μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης.

"Η ομάδα μας, διευρύνοντας τη μέχρι σήμερα συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία στον τομέα της digital επικοινωνίας, ανέλαβε την υλοποίηση του project. Αυτό περιελάβανε το σχεδιασμό και την επιμέλεια του περιεχόμενου ενώ το development του site ανέλαβε η ομάδα των The Smiling Hippo", τονίζει η Communication Effect. 

Τέλος, αναφέρεται ότι η Communication Effect διαχειρίστηκε το λανσάρισμα και σχεδίασε ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας για τη νέα ιστοσελίδα.