Νέες εποχικές θέσεις εργασίας δημιουργεί η Coca-Cola Τρία Έψιλον

Νέες εποχικές θέσεις εργασίας δημιουργεί η Coca-Cola Τρία Έψιλον

Νέες εποχικές θέσεις εργασίας δημιουργεί η Coca-Cola Τρία Έψιλον, καθώς μετά από τις πρόσφατες θέσεις για 60 market developers στους οποίους προσφέρει την προοπτική να σταδιοδρομήσουν στην εταιρεία, ενισχύει -όπως κάθε χρόνο- την ομάδα της εφοδιαστικής αλυσίδας, με πάνω από 50 θέσεις φέτος στη μονάδα του Σχηματαρίου.

Στους 50 εποχικούς εργαζόμενους που θα στελεχώσουν την εφοδιαστική αλυσίδα, δίνεται η ευκαιρία να εργαστούν στο μεγαλύτερο εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών στην Ελλάδα, με ότι συνεπάγεται αυτό για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και πολύτιμης τεχνογνωσίας.

Άλλωστε, σε δεκάδες εξ όσων έχουν ενταχθεί στην εταιρεία τα τελευταία χρόνια, έχει δοθεί η ευκαιρία αξιόλογης καριέρας και απορρόφησης σε καίριες και μόνιμες θέσεις.

«Η εταιρεία μας παραδοσιακά ενισχύει το δυναμικό της με εποχικές θέσεις. Όσοι εργαστούν μαζί μας, θα γνωρίσουν το μαγικό κόσμο της παραγωγής των προϊόντων μας, θα εκπαιδευτούν δίπλα μας και κάποιοι θα έχουν τη δυνατότητα με βάση την απόδοσή τους, να ενταχθούν μόνιμα στη μεγάλη μας ομάδα στο εργοστάσιο Σχηματαρίου.

Όπως έχει συμβεί και με πολλούς συναδέλφους στο παρελθόν, αυτά τα πρώτα βήματα στην εταιρεία ξεκίνησαν μέσα από ανάλογες θέσεις. Γι' αυτό και η εμπειρία εργασίας στην Coca-Cola Τρία Έψιλον μπορεί να προσφέρει εξέλιξη και να δώσει σημαντικά εφόδια για τη μετέπειτα πορεία». Σάκης Γεωργίου, HR Business Partner

Θυμίζουμε ότι το εργοστάσιο του Σχηματαρίου είναι μια υπερσύγχρονη μονάδα, η οποία φιλοξενεί τις 18 από τις 25 γραμμές παραγωγής της εταιρείας ανά την Ελλάδα.

Μετά από την πρόσφατη επένδυση 24 εκατ. ευρώ, αποτελεί και την 7η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής μεταξύ των 28 χωρών του Ομίλου Coca - Cola HBC.

Από τη μονάδα αυτή ξεκινά το ταξίδι των προϊόντων, που απολαμβάνουν οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και οι εξαγωγές προς γειτονικές χώρες, καθώς αποτελεί το διανεμητικό hub της εταιρείας και εξυπηρετεί το 100% των εξαγωγών.

Λεπτομέρειες για τις νέες θέσεις εργασίας

Μέσα από τις νέες θέσεις, οι εργαζόμενοι μπορούν να συμβάλουν στην παραγωγή, αποθήκευση και διακίνηση αυτών των αγαπημένων προϊόντων, όπως και στην ανταπόκριση στις αυξημένες ανάγκες της θερινής περιόδου.

Συμμετέχουν στην επίβλεψη και τήρηση όλων εκείνων των διαδικασιών, ενεργειών και ελέγχων που απαιτούνται για τη σωστή οργάνωση, τακτοποίηση, φύλαξη και διακίνηση όλων των υλικών και προϊόντων που διακινούνται στους αποθηκευτικούς χώρους των μονάδων, και εξασφαλίζουν την άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και των πελατών της εταιρείας.

Οι νέοι εργαζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να εξελιχθούν δίπλα σε εξειδικευμένα και πολύπειρα στελέχη, προσηλωμένα στην ποιότητα και την άριστη απόδοση.

Όπως κάθε χρόνο, στο τέλος της εποχικής περιόδου, κάθε εργαζόμενος λαμβάνει αναλυτικό feedback και αξιολόγηση, βάσει των οποίων υπάρχει και πλάνο απορρόφησης για τη στελέχωση μόνιμων θέσεων.

Οι αιτήσεις γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα www.kariera.gr – περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία: gr.coca-colahellenic.com

Η... ναυαρχίδα του Σχηματαρίου και το εκτόπισμά της

Η μονάδα εμφιάλωσης του Σχηματαρίου, χάρη και στην επένδυση των 24 εκατ. ευρώ έχει γίνει μια από τις πιο σημαντικές του Ομίλου Coca Cola HBC.

Στο εργοστάσιο της Coca - Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι το οποίο ιδρύθηκε το 1989, ο όμιλος καλύπτει το 96% του όγκου παραγωγής αναψυκτικών του και το 100% του όγκου παραγωγής χυμών. Την ίδια στιγμή η εγκατάσταση λειτουργεί και ως κόμβος διανομής για το 67% του συνολικού όγκου των πωλήσεων.

Σε αυτή τη μονάδα γίνεται και η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας - με την Βουλγαρία να αποτελεί βασική εξαγωγική αγορά στην οποία η μονάδα καλύπτει το 100% του όγκου σε κουτί αλουμινίου Coca - Cola και Sprite.

Η επένδυση των 24 εκατ. ευρώ είχε ως στόχο να επεκτείνει και να καθιερώσει το εργοστάσιο στο Σχηματάρι ως μια σύγχρονη, μεγάλης κλίμακας, εγκατάσταση παραγωγής και διανομής, με βάση τα διεθνή πρότυπα.

Η επένδυση περιλαμβάνει την ενίσχυση των υποδομών παραγωγής, καθώς και την επέκταση, την αυτοματοποίηση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων αποθήκευσης της μονάδας. Tο εργοστάσιο Σχηματαρίου αποτελεί πλέον τη ραχοκοκαλιά του δικτύου παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής του ομίλου Coca - Cola Τρία Έψιλον. Θυμίζουμε ότι την 3ετία 2013 – 2016 έχουν γίνει επενδύσεις 33 εκατ. ευρώ στη μονάδα.

Το εργοστάσιο Σχηματαρίου αποτελεί έναν από τους βασικότερους αγοραστές πρώτων υλών, υλικών συσκευασίας και άλλων υλικών από τοπικούς προμηθευτές, επιβεβαιώνοντας διαρκώς τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ετήσιο κόστος προμηθειών από τους πέριξ προμηθευτές φτάνει στα 56 εκατ. ευρώ, χρήματα που κατευθύνονται στην τοπική οικονομία...