Μυτιληναίος: Στα 81,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α' εξάμηνο

Μυτιληναίος: Στα 81,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α' εξάμηνο

Στα 81,6 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά κέρδη της εταιρείας Μυτιληναίος το πρώτο εξάμηνο του 2019, ενώ ο κύκλος εργασιών κατέγραψε αύξηση 38,2% και διαμορφώθηκε σε 990,8 εκατ. ευρώ έναντι 717,1 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2018. 

Παράλληλα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε 175,3 εκατ. ευρώ έναντι 145,2 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Ευάγγελος Μυτιληναίος ανέφερε: «Η Εταιρεία στο α' εξάμηνο του 2019 επανέρχεται σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης με τον κύκλο εργασιών για πρώτη φορά να προσεγγίζει το 1 δισ. ευρώ σε επίπεδο εξαμήνου. Η Mytilineos στηριζόμενη στις θετικές επιδόσεις και τις συνέργειες που δημιουργούνται μεταξύ των τριών τομέων δραστηριότητας κατέγραψε ισχυρές λειτουργικές ταμειακές ροές που ενδυναμώνουν τον ισολογισμό και εγγυώνται την επιτυχή υλοποίηση των επενδύσεων που προγραμματίζει με το χαμηλότερο δυνατό κόστος». 

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση για τα αποτελέσματα.