MLS: Είσοδος της ευρωπαϊκής πλατφόρμας MAIC στην αγορά της Σερβίας

MLS: Είσοδος της ευρωπαϊκής πλατφόρμας MAIC στην αγορά της Σερβίας

Την είσοδο της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας Τεχνητής Νοημοσύνης και Αναγνώρισης Φωνής MAIC™ στην αγορά της Σερβίας ανακοίνωσε η MLS, η οποία, όπως ανέφερε, ανέπτυξε την πλατφόρμα στη Σερβική γλώσσα, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές ιδιαιτερότητες και την τοπική κουλτούρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, μετά το επίσημο λανσάρισμα στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά στις 17 Ιανουαρίου, η πλατφόρμα MAIC™ μπαίνει στην αγορά της Σερβίας, καταρχήν με τα δύο πρώτα προϊόντα Smart Display που έχει «γεννήσει». H Σερβία, με πληθυσμό 7 εκατομμύρια, αποτελεί το επόμενο βήμα υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας MAIC™ εκτός ελληνικών συνόρων.

Η MLS προέβη σε συμφωνία με τη Σερβική εταιρεία Consilisto D.o.o., για την αποκλειστική διανομή της MAIC™ στους τοπικούς παρόχους τηλεπικοινωνιών. H αποκλειστικότητα, ως είθισται, συνοδεύεται από ελάχιστη εγγυημένη ποσότητα για τον πρώτο χρόνο.  Η MLS μαζί με την εταιρεία Consilisto D.o.o. βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τους παρόχους τηλεπικοινωνιών και συνδρομητικής τηλεόρασης VIP (Austria Telecom), Telenor, Telecom Serbia και SBB.

Επίσης, βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με αλυσίδες λιανικής, όπως η Tehnomanja, η WIN-WIN και η Gigatron. Η MAIC™ είναι η πρώτη και η μοναδική πλατφόρμα αυτού του είδους που υπάρχει στη Σερβική γλώσσα οπότε όλες οι συνομιλίες για συνεργασία  γίνονται κάτω από αυτό το πρίσμα.

Οι Σέρβοι έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη δική τους Σερβική MAIC™, επιλέγοντας ανάμεσα σε 2 μοντέλα επιτραπέζιας συσκευής (Smart Display), που διατίθενται όπως και στην Ελληνική αγορά σε διαφορετικά μεγέθη, τη μεγάλη MAIC™ στην τιμή των 249 ευρώ και τη MAIC mini™ στην τιμή των 149 ευρώ. Για την υποστήριξη πελατών (After Sales), η MLS συνεργάζεται με την εταιρεία ProMobi D.o.o.

H MAIC™ παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών και ταινιών στο Netflix™. Δίνει επίσης τη δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων φωνητικά, μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον που μπορούν να διαχειριστούν εύκολα ακόμα και όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Αναβαθμίζεται αυτόματα και εμπλουτίζεται με νέες δεξιότητες και ευφυΐα.

Η MAIC™, η μόνη μέχρι σήμερα Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης και Αναγνώρισης Φωνής, αποτελεί το πιο τολμηρό αλλά και το πιο ουσιαστικό βήμα στην ιστορία της MLS στην υλοποίηση της διαχρονικής της δέσμευσης να προσπαθεί να κάνει την ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη (Making Life Simple).