Η Ρέα δίνει ελπίδα ζωής

Η Ρέα δίνει ελπίδα ζωής

Η Κλινική ΡΕΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών (18/9) διοργανώνει με τη συμμετοχή του σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τη δωρεά μυελού των οστών και την εγγραφή εθελοντών δοτών. 

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 17 και 18 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα και ώρες 08:00 – 14:00 στην είσοδο της Κλινικής ΡΕΑ (επί της οδού Πεντέλης 17, Παλαιό Φάληρο).

Ομάδα εθελοντών της ΡΕΑ, κλιμάκιο του Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών και εκπρόσωποι του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με το μήνυμα «Δώσε Ελπίδα. Δώσε Ζωή», θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από την Κλινική, τηρώντας όλα τα  πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που απαιτούνται στο πλαίσιο συμμόρφωσης των κανονισμών της Covid-19, με σκοπό να εγγράψουν στο  Παγκόσμιο Αρχείο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (WMDA) ακόμα περισσότερους εθελοντές δότες.

Θα ήταν χαρά μας να συμβάλλετε στην εθελοντική προσπάθειά μας, να στηρίξουμε το σπουδαίο έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», καλύπτοντας μέρος της δράσης μας και προσκαλώντας κόσμο να μεταβεί στο σημείο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών. 

Στόχος όλων μας είναι να αυξήσουμε τον αριθμό των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ώστε να δώσουμε μεγαλύτερη ελπίδα σε ασθενείς που πάσχουν από αιμοποιητικές ασθένειες και χρειάζονται μόσχευμα, να βρουν συμβατό δότη.

Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή!