Η πλήρης δικαίωση της Globiled και οι νέες επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ

Η πλήρης δικαίωση της Globiled και οι νέες επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ

Την πλήρη δικαίωση της εταιρείας GlobiLED έδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) σε ό,τι αφορά το θέμα της γνησιότητας επικύρωσης δύο υπεύθυνων δηλώσεων της γραμμής παραγωγής της στην Κίνα που προσκόμισε στα πλαίσια του Διαγωνισμού Αντικατάστασης του φωτισμού του Δήμου Ιλίου.

Η Ελληνική Πρεσβεία ανακάλεσε τη γνωμοδότησή της, οριστικά. Μετά την απόφαση της ΑΕΠΠ σχετικά με το θέμα, και σε συνδυασμό με την απάντηση που έδωσε η Ελληνική Πρεσβεία στην Αθήνα για την ύπαρξη του φορέα επικύρωσης των δηλώσεων, το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Πεκίνο, προχώρησε σε επιστολή ανάκλησης, χαρακτηριστικό απόσπασμα της οποίας παρατίθεται ακολούθως:

«Συμπεραίνουμε, ότι η σφραγίδα που φέρουν τα συνημμένα έγγραφα, σε ανωτέρω (α) και (γ) σχετικά, είναι του παλαιού φορέα "Shenzhen Market Supervision Bureau", και εκ τούτου, ανακαλούμε, οριστικά, τα ανωτέρω (β) και (δ) σχετικά».

Να σημειωθεί ότι το ζήτημα με τη γνησιότητα επικύρωσης των δύο υπεύθυνων δηλώσεων έγινε αφορμή προσπάθειας υποβάθμισης του εντυπωσιακού έργου που έχει εκτελέσει η GlobiLED στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία διαθέτει αξιοζήλευτο χαρτοφυλάκιο από 1.700 υλοποιημένα έργα φωτισμού στους μεγαλύτερους ιδιωτικούς ομίλους και σε δημόσιους φορείς της χώρας.

Διαθέτει σημαντικές υποδομές και στελεχώνεται με πάνω από 160 άτομα, εξειδικευμένο προσωπικό.

Η GlobiLED έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Δήμων με το εντυπωσιακό φωτιστικό αποτέλεσμα των δρόμων και πλατειών που έχει «ντύσει» μέχρι στιγμής και χαίρει της καλής μαρτυρίας των φορέων που την εμπιστεύτηκαν. Εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι έχει καταφέρει να παραδίδει τα έργα που αναλαμβάνει νωρίτερα από τις συμβατικές τις υποχρεώσεις, κάτι πρωτόγνωρο  για τα Ελληνικά δεδομένα!

Σε επικοινωνία με την Εταιρεία GLobiLED, δήλωσε μέσω του εκπροσώπου της:

«Αισθανόμαστε την απόλυτα ηθική ικανοποίησή μας  και την πλήρη δικαίωση της Εταιρείας μας για ένα ζήτημα, που βασισμένο σε μία εσφαλμένη γνωμοδότηση, αποτέλεσε μέσο προσπάθειας συκοφάντησής μας. Προτιθέμεθα να λάβουμε, πλέον, όλα τα  αναγκαία νομικά μέτρα, για να προστατέψουμε τα συμφέροντά μας.

Η εταιρεία GLobiLED έχει καταξιωθεί ως ο κορυφαίος κατασκευαστής φωτιστικών LED, γεγονός που επιβεβαιώνεται συνεχώς μέσω των άρτια υλοποιημένων έργων της,  της τεχνολογικής υπεροχής των φωτιστικών σωμάτων της , και γενικότερα της τεχνικής και οικονομικής επάρκειάς της».

Νέα επένδυση 10 εκατ. ευρώ προαναγγέλλει η GlobiLED

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, τους επόμενους μήνες ολοκληρώνεται η εκπόνηση μελέτης για μια νέα επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για μια στρατηγική επένδυση που περιλαμβάνει τη μεταφορά της γραμμής παραγωγής μας στην Ελλάδα και τη δημιουργία μίας υπερσύγχρονης Μονάδας Παραγωγής φωτιστικών LED εναρμονισμένη με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα, με εξαγωγικό προσανατολισμό.

Η νέα Μονάδα αναμένεται να δημιουργήσει πάνω από 180 νέες θέσεις εργασίας και θα έχει χωρητικότητα παραγωγής 200.000 φωτιστικών Δρόμου και Πάρκων, ετησίως.