ΓΔ: 925,83 1,53 (0,17 %)

Τζίρος: 68,57 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2051η
Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

ΓΔ: 925,83 1,53 (0,17 %)

Τζίρος: 68,57 εκατ. €   RT

Η ΙΚΕΑ διακρίνεται στα Pet Awards 2021!

Η ΙΚΕΑ ξεχώρισε με Silver Βραβείο στον θεσμό που αναδεικνύει τις καινοτομίες στο pet industry

Η ΙΚΕΑ διακρίνεται στα Pet Awards 2021!

H ΙΚΕΑ, εταιρία του Ομίλου FOURLIS, συνεχίζει να διακρίνεται για τα προϊόντα και τις καινοτομίες της, αποσπώντας μια ακόμη σημαντική βράβευση για τις επιδόσεις της στο χώρο του pet industry, με Silver βραβείο στην κατηγορία Καλύτερο Προϊόν στην Καθημερινότητα του Κατοικίδιου, των Pet Awards 2021, για το χαλάκι για ξύσιμο νυχιών γάτας LURVIG.

Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας της ΙΚΕΑ να βρίσκεται κοντά στους πελάτες της και να ανταποκρίνεται άμεσα, με δημιουργικότητα και ευελιξία, στις ανάγκες που δημιουργούνται τόσο στη δική τους καθημερινότητα, όσο και σε αυτή των αγαπημένων κατοικίδιων τους.

Παράλληλα, η διάκριση αποδεικνύει ότι η ΙΚΕΑ διατηρεί μια σταθερή θέση ανάμεσα στις εταιρείες που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητά τους σε προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν ουσιαστική φροντίδα και στα κατοικίδια ζώα. Η εξειδίκευση της εταιρείας στον οικιακό εξοπλισμό έθεσε τα θεμέλια για τη δημιουργία μίας σειράς αξεσουάρ για οικογένειες που ζουν με κατοικίδια, στηριγμένη εξ ολοκλήρου στις ανάγκες τους.

Το χαλάκι LURVIG, το οποίο αναδείχθηκε με το Silver Βραβείο, αποτελεί ένα τέτοιο προϊόν που βελτιώνει την ποιότητα της ζωής του κατοικίδιου, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και μια πρόταση φιλική προς το περιβάλλον. Εντάσσεται στα προϊόντα της σειράς LURVIG η οποία σχεδιάστηκε με γνώμονα την οπτική γωνία των κατοικίδιων, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες που έχουν οι γάτες και οι σκύλοι στη καθημερινότητά τους μέσα στο σπίτι. Το χαλάκι μετατρέπει γρήγορα ένα κοινό πόδι τραπεζιού σε ένα χαλάκι για ξύσιμο, όπου η γάτα μπορεί να τεντωθεί και να ακονίσει τα νύχια της και παράλληλα αποτελεί έναν έξυπνο και οικονομικό τρόπο, για να επιμηκυνθεί η ζωή των επίπλων. Ταυτόχρονα, προσφέρεται στη γάτα ο κατάλληλος δικός της χώρος για τις καθημερινές της συνήθειες ενθαρρύνοντας τα φυσικά της ένστικτα.

Τα Pet Awards, που διοργανώθηκαν φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS, αναδεικνύουν προϊόντα και υπηρεσίες με καινοτόμες και ποιοτικές πρακτικές από τον χώρο του pet industry.