Η ΕΛΤΑ Courier διπλασίασε τη δυναµικότητα διαχείρισης αποστολών

Η ΕΛΤΑ Courier διπλασίασε τη δυναµικότητα διαχείρισης αποστολών

Το νέο lockdown βρίσκει την ΕΛΤΑ Courier προετοιµασµένη να διαχειριστεί τις αυξηµένες απαιτήσεις αποστολών και παραδόσεων που πυροδοτεί η στροφή των καταναλωτών στο ηλεκτρονικό εµπόριο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μετά από οργανωτικές αλλαγές και ενίσχυση σε προσωπικό και εξοπλισµό, η ΕΛΤΑ Courier έχει πλέον τη δυνατότητα ολοκληρωµένης διαχείρισης 100.000 αντικειµένων ανά ηµέρα, αποτέλεσµα που της δίνει σηµαντικό επιχειρησιακό πλεονέκτηµα στην έντονα ανταγωνιστική αγορά των ταχυµεταφορών. Αξίζει να σηµειωθεί ότι η δυναµικότητα της ΕΛΤΑ Courier προ της πανδηµίας ανερχόταν σε 50.000 δέµατα ηµερησίως και αυξήθηκε σε 80.000 κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown.

Στην αύξηση της δυναµικότητας συνεισέφεραν µεταξύ άλλων:

• Το άνοιγµα 11 νέων καταστηµάτων σε Αθήνα και περιφέρεια. Συγκεκριµένα, νέα καταστήµατα ΕΛΤΑ Courier έχουν βρίσκονται πλέον σε λειτουργία σε: Κολωνάκι, Σύνταγµα, Αγ. Παρασκευή, Αιγάλεω, Αχαρνές, Αταλάντη, Καλαµπάκα, Μεγαλόπολη, Πύργο, Πάρο και Σαντορίνη

• Προσλήψεις νέου προσωπικού στη διανοµή και στη διαλογή

• Η προσθήκη 21 νέων οχηµάτων στο στόλο της εταιρίας

• Ενέργειες βελτιστοποίησης της εξυπηρέτησης των πελατών

Η ΕΛΤΑ Courier συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις όπως διαµορφώνονται µε την εξέλιξη της πορείας της πανδηµίας και είναι σε ετοιµότητα να λάβει ακόµα περισσότερα µέτρα που θα διασφαλίσουν την άµεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της κατά τη διάρκεια των περιοριστικών µέτρων αλλά και στη συνέχεια.