Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, 12:23

-A +A

Η Ebury διοργανώνει webinar: «Πώς ο κορονοϊός επηρεάζει τις αγορές»

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, 12:23
Η Ebury διοργανώνει webinar: «Πώς ο κορονοϊός επηρεάζει τις αγορές»
-A +A

Webinar (διαδικτυακό σεμινάριο), με θέμα τις επιπτώσεις του κορονοϊού στις αγορές διοργανώνει την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020, στις 16.00, η Ebury, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες της, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Ebury, κορυφαία fintech στο χώρο του συναλλάγματος και των διεθνών πληρωμών με έδρα το Λονδίνο, λειτουργεί από το 2009 πάνω σε μία μοναδική, παγκοσμίου βεληνεκούς πλατφόρμα, βάση ενός επιχειρησιακού μοντέλου βασισμένου στην ανάλυση δεδομένων και προσφέρει κορυφαία εξυπηρέτηση και προϊόντα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Από τον Σεπτέμβριο του 2017, η εταιρεία διαθέτει γραφείο στην Ελλάδα και πρόκειται για την πρώτη εταιρία του είδους που επέλεξε την Ελλάδα στο πλαίσιο της διεθνούς ανάπτυξής της. Με στόχο την ενδυνάμωση των πελατών που δραστηριοποιούνται διεθνώς, η Ebury καινοτομεί μέσω της τεχνολογίας, αναπτύσσοντας νέα εργαλεία για το διεθνές εμπόριο και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των εταιρειών, εστιάζοντας στην μείωση του συναλλαγματικού ρίσκου στο πεδίο των πληρωμών και των εισπράξεων.

Οι αναλυτές της εταιρίας αναδεικνύονται από τον Bloomberg στις πρώτες θέσεις των πιο επιτυχημένων για τις προβλέψεις τους για την ισοτιμία ζευγών νομισμάτων. Εκδίδουν reports που δημοσιεύονται και στον ελληνικό Τύπο, διατυπώνοντας εκτιμήσεις για την πορεία των νομισμάτων και των αγορών.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και αναμένεται να διαρκέσει περίπου μιάμιση ώρα. Η ενημέρωση για τις αγορές συναλλάγματος θα πραγματοποιηθεί από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο Δημήτριο Τσατίρη και από τον Senior Dealer της εταιρείας Παύλο Ντάβο.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα