Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. χρυσός χορηγός της 3η Ευρω-Αραβικής Συνόδου

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, 11:31
-A +A
Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. χρυσός χορηγός της 3η Ευρω-Αραβικής Συνόδου

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., πάντοτε δίπλα στα κορυφαία γεγονότα και πιστή στη φιλοσοφία της συνεργασίας, στήριξε την «3η Ευρω-Αραβική Σύνοδο: Κοινοί Ορίζοντες». Με γνώμονα την καινοτομία, την πρωτοπορία και τησυνεχή εξέλιξη, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. διευρύνει συνεχώς τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες με διεθνείς συνεργασίες.

Η 3η Ευρω-Αραβική Σύνοδος, πραγματοποιήθηκε στις 29-30 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα την ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού και αρχηγών ευρωπαϊκών και αραβικών κρατών. Οι συμμετέχοντες συζήτησαν τη στρατηγική προσέγγιση για περαιτέρω συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Αραβικού κόσμου με στόχο την ενδυνάμωση των δεσμών μεταξύ κρατών, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην εδραίωση της σταθερότητας και της ειρήνης. Συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, αποτέλεσε χρυσό χορηγό της διοργάνωσης, υποστηρίζοντας το διάλογο και την πρόοδο των χωρών, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Φωτογραφία: Ο Κωνσταντίνος Σεπετάς, Διευθυντής Marketing & Πωλήσεων της εταιρίας Βίκος Α.Ε., παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα για την επιχειρηματική δράση της εταιρίας.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα