Η betshop.gr «δυνάμωσε» την υπηρεσία του Live Streaming

Η betshop.gr «δυνάμωσε» την υπηρεσία του Live Streaming

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση της στοιχηματικής εμπειρίας των μελών της η betshop.gr προχώρησε στην ενίσχυση των υπηρεσιών του Live Streaming με περισσότερες ζωντανές μεταδόσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Πλέον, στη betshop.gr τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά - δίχως επιβάρυνση- περισσότερους από 10.000 αγώνες από κορυφαία πρωταθλήματα και διοργανώσεις. Μετά την Betradar, η betshop.gr προσφέρει στο εξής εικόνα από την επίσης κορυφαίο πάροχο ζωντανών αθλητικών βίντεο, την Perform Group, η οποία διατηρεί δικαιώματα στις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές και μπασκετικές λίγκες.

Ανάμεσα στις επιλογές, το μενού των μεταδόσεων περιέχει τα μεγάλα πρωταθλήματα των La Liga, Bundesliga, Ligue 1 αλλά και κορυφαίες διοργανώσεις όπως το Mundobasket 2019, το Copa Libertadores, τα προκριματικά του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Η betshop.gr στα γήπεδα θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο, αφού ανάμεσα στα «κλεισμένα» πρωταθλήματα βρίσκονται και πολλά από τη λατινική Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία.

Στο παρκέ του μπάσκετ, οι διοργανώσεις της FIBA θα έχουν την τιμητική τους, ενώ όπως και πέρυσι η betshop.gr θα μεταφέρει ζωντανά σε όλα τα γήπεδα του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ. Όσον αφορά τα μικρότερα αθλήματα, το τένις θα έχει ακόμη μία σεζόν το πάνω χέρι με διάφορα τουρνουά ανδρών και γυναικών.

Αναλυτικά οι κυριότερες λίγκες που τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν πλέον να παρακαλουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση είναι οι εξής:

-Ποδόσφαιρο: La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Primeira Liga, Serie A Brazil

-Μπάσκετ: NBA, Champions League, FIBA

-Tennis: ΙTF Τournaments

Εκτός από τα Highlights, το Live stream περιλαμβάνει αρκετές ακόμα δημοφιλείς στοιχηματικές κατηγορίες:

-Serie B Ιταλίας

-Ligue 2 Γαλλίας

- Segunda Division Ισπανίας

- Copa Libertadores

- Primera Division Αργεντινής

- Liga MX Μεξικό

- Eliteserien Νορβηγίας

- J1- League Ιαπωνίας

- National Premier League 1&2 Αυστραλίας

- CBA Κίνας

- VTB League

- Nation Basketball League Αυστραλίας

- PBA Φιλιππίνες

- Super League Tουρκίας