Η Public Βιβλιοθήκη φέρνει τρία νέα βιβλία

Η Public Βιβλιοθήκη φέρνει τρία νέα βιβλία

Η Public Βιβλιοθήκη λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη των βιβλιοφάγων για ανατυπώσεις εξαντλημένων τίτλων έχει 3 νέες αφίξεις.

Αναλυτικότερα, οι νέες εκδόσεις της Public Βιβλιοθήκης είναι

Τζέην Εϋρ της Σαρλότ Μπροντέ, σε νέα έκδοση από τη σειρά Public Classics. Το κλασικό αυτό αριστούργημα αφηγείται την ιστορία της εξάχρονης Τζέην η οποία χάνει και τους δυο γονείς της, μέχρι την πορεία της ωρίμανσής της με φόντο τη βικτωριανή Αγγλία.

Βιβλιομυστήρια: Εγκλήματα στον κόσμο των βιβλίων και των βιβλιοπωλείων ένα συλλογικό βιβλίο, το οποίο προέρχεται από σύμπραξη της Public Βιβλιοθήκης με τις εκδόσεις Άγρα, και ανήκει στη σειρά Public Noir. Ο πρόλογος του βιβλίου προέρχεται από τον διάσημο σκωτσέζο συγγραφέα Ίαν Ράνκιν ενώ, το βιβλίο αποτελεί ιδέα του συγγραφέα Όττο Πένσλερ, και περιλαμβάνει 10 διάφορες αστυνομικές ιστορίες από διαφορετικούς συγγραφείς, εξπέρ του είδους. Ένα αριστούργημα, για τους λάτρεις του crime fiction, που κυκλοφορεί για πρώτη φορά στα ελληνικά.

Ψυχώ του Ρόμπερτ Μπλοχ, της σειράς Public Modern Classics. Η βιβλιοθήκη του Public παρουσιάζει την κλασική νουβέλα του 1959 που έγινε διάσημη όταν μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ. Κεντρική φιγούρα του βιβλίου είναι ο Νόρμαν Μπέιτς, ένας χαρακτήρας που δημιουργήθηκε με βάση την πραγματική ιστορία ενός serial killer. Η ταινία που βασίστηκε σε αυτό έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και διακρίσεις ενώ το 2006 ψηφίστηκε ως η πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών.