Επικοινωνία θα έχει σήμερα ο ΣΕΔ με την QMC για την υπόθεση Folli Follie

Επικοινωνία θα έχει σήμερα ο ΣΕΔ με την QMC για την υπόθεση Folli Follie

Συνομιλία με τον Gabriel Grego, διευθύνοντα σύμβουλο του επενδυτικού fund QCM, θα έχει σήμερα ο αντιπρόεδρος του ΣΕΔ Βαγγέλης Νταγκουνάκης, στο πλαίσιο της σφαιρικής και ολοκληρωμένης ενημέρωσης των Ελλήνων επενδυτών.

Ο Β. Νταγκουνάκης θα συνομιλήσει ζωντανά με Νέα Υόρκη, μέσω Skype, στις 19.00 ώρα Ελλάδας με τον CEO του fund, το οποίο με ανακοίνωση που έκανε στις 4 Μαΐου 2018, προέβη σε αποκαλύψεις για την εταιρεία Folli Follie.

Όπως αναφέρει ο ΣΕΔ στην ανακοίνωσή του, «οι αποκαλύψεις αυτές οδήγησαν σε αναστολή της μετοχής και σε διαχειριστικό έλεγχο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ο οποίος συνεχίζεται μέχρι και σήμερα».

Με νεότερη ανακοίνωση, στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου (www.sed.gr), θα δοθεί το link στο οποίο θα μπορούν οι Έλληνες επενδυτές να μπουν και να παρακολουθήσουν τη συνομιλία του Αντιπροέδρου του ΣΕΔ με τον κ. Gabriel Grego.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΔ:

«Στα πλαίσια της σφαιρικής και ολοκληρωμένης ενημέρωσης των Ελλήνων Επενδυτών, ο Α'' Αντιπρόεδρος του ΣΕΔ Βαγγέλης Νταγκουνάκης, θα συνομιλήσει ζωντανά με Ν. Υόρκη, μέσω Skype, αύριο Τρίτη 10 Ιουλίου και ώρα Ελλάδος 19.00 (ώρα Αμερικής 12.00) με τον κ. Gabriel Grego, διευθύνοντα σύμβουλο του επενδυτικού fund QCM, το οποίο με ανακοίνωση που έκανε στις 4 Μαΐου 2018, προέβη σε αποκαλύψεις για την εταιρεία Folli Follie. Οι αποκαλύψεις αυτές οδήγησαν σε αναστολή της μετοχής και σε διαχειριστικό έλεγχο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ο οποίος συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Ο ΣΕΔ, ήταν ο μοναδικός φορέας της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς που τοποθετήθηκε άμεσα με ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την υπόθεση αυτή, στις 5 Μαΐου 2018.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την υπόθεση αυτή και θα ενημερώνουμε συνεχώς το Επενδυτικό κοινό, 
για ότι νεότερο υπάρχει.

Με νεότερη ανακοίνωση, στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου (www.sed.gr), θα δώσουμε το link στο οποίο θα μπορούν οι Έλληνες επενδυτές να μπουν και να παρακολουθήσουν τη συνομιλία του Αντιπροέδρου του ΣΕΔ με τον κ. Gabriel Grego».