Επιβεβαιώνει η Cyta Hellas για Vodafone και Wind

Επιβεβαιώνει η Cyta Hellas για Vodafone και Wind

Επιβεβαιώνει η Cyta Hellas την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών από τις εταιρείες Vodafone και Wind, με τις οποίες ολοκληρώνεται η β' φάση του διαγωνισμού πώλησης της εταιρείας τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της η Cyta Hellas τονίζει ότι «σήμερα (σ.σ. χθες) 19 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του διαγωνισμού πρόσκλησης επενδυτών για τη Cyta Hellas, με την κατάθεση δεσμευτικών οικονομικών προσφορών από τις εταιρείες Vodafone-Panafon και Wind Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε.».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ξεκινά άμεσα η αξιολόγηση των προσφορών, στο πλαίσιο διαφάνειας και ακεραιότητας που ήδη χαρακτηρίζει τη διαδικασία διερεύνησης επενδυτικού ενδιαφέροντος για τη Cyta Hellas, με τη βοήθεια εξωτερικών συμβούλων. Για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της Cyta».

Θυμίζουμε ότι σύμβουλοι της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ) για την πώληση της Cyta Hellas είναι οι PwC, Μπερνίτσας Δικηγορική Εταιρεία και Γεωργιάδης & Πελίδης ΔΕΠΕ, ενώ οι δεσμευτικές προτάσεις θα ανοιχτούν, στις 9 Ιανουαρίου 2018.