Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, 14:13

-A +A

Εθνική Τράπεζα: Εκπαιδεύοντας τους πελάτες στην ηλεκτρονική τραπεζική

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, 14:13
Εκπαιδεύοντας τους πελάτες στην ηλεκτρονική τραπεζική
-A +A

Μέσα από μία σειρά εκπαιδευτικών βίντεο, η Εθνική Τράπεζα εξηγεί βήμα-βήμα στους πελάτες της πως μπορούν να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά μέσα για τις συναλλαγές τους χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν τα καταστήματα της Τράπεζας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΤΕ, οι πελάτες της μπορούν να τηλεφωνήσουν στην γραμμή εκπαίδευσης «μαθαίνω με την Εθνική», στο 211 100 11 11 και να μάθουν να πραγματοποιούν εύκολα τις καθημερινές τους συναλλαγές στα i-bank ATM, καθώς και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη χρήση του Internet Banking. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας αναφέρει:

«Πολλοί συμπολίτες μας ενεργοί στο διαδίκτυο, συνεχίζουν να αποφεύγουν τα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμών και τις ψηφιακές υπηρεσίες των τραπεζών. Βασική αιτία είναι συνήθως η έλλειψη εξοικείωσης με τον τρόπο που γίνονται οι συναλλαγές και τα βήματα που απαιτούνται. Συνεπής στην προσπάθεια διευκόλυνσης των πελατών της με κάθε τρόπο, η Εθνική Τράπεζα αναλαμβάνει να εξηγήσει αναλυτικά και να εκπαιδεύσει του πελάτες της ούτως ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά μέσα για τις συναλλαγές τους χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν τα καταστήματα της Τράπεζας.

Μέσα από μία σειρά εκπαιδευτικών videos, η Εθνική εξηγεί βήμα-βήμα στους πελάτες της πως μπορούν να:

- αποκτήσουν κωδικούς για είσοδο στο internet banking

- βλέπουν το υπόλοιπο και τις κινήσεις λογαριασμών, καρτών και δανείων τους

- κάνουν μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμούς δικούς τους ή τρίτων

- πληρώνουν λογαριασμούς και οφειλές

Παράλληλα, οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας μπορούν να τηλεφωνήσουν στην γραμμή εκπαίδευσης «μαθαίνω με την Εθνική», στο 211 100 11 11 και να μάθουν να πραγματοποιούν εύκολα τις καθημερινές τους συναλλαγές στα i-bank ATM, καθώς και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη χρήση του Internet Banking. Τέλος, οι πελάτες της Εθνικής μπορούν να επισκεφτούν το nbg.gr και το κανάλι της Τράπεζας στο YouTube.

Με τον τρόπο αυτό η Εθνική υποστηρίζει εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της, για να περάσουν ομαλά στη σύγχρονη εποχή των ψηφιακών συναλλαγών, όπου η Τράπεζα προσφέρει σημαντικές δυνατότητες και λύσεις. Με ταχύτητα και με απόλυτη ασφάλεια».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα