Δώρα στο «παρά πέντε» από τα βιβλιοπωλεία Public και το public.gr!

Δώρα στο «παρά πέντε» από τα βιβλιοπωλεία Public και το public.gr!

Οι φετινές γιορτές θα είναι αρκετά διαφορετικές από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθούμε τη χαρά των δώρων. Ακόμα και για όσους κάνουν τις αγορές τους τελευταία στιγμή, υπάρχουν ιδέες που θα τους… λύσουν τα χέρια!

Είτε μυθιστορήματα, είτε διηγήματα είτε λευκώματα, για τους φανατικούς αναγνώστες τα βιβλία είναι δώρο ποθητό και πολύτιμο. Εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ε, ένα δωράκι έστω όλοι θα το κάνουμε! Ξεκινάμε, λοιπόν, από τους πιο μικρούς, που σημαίνει ότι ψάχνουμε βιβλία παιδικά στο πνεύμα της γιορτής και συνεχίζουμε με πιο κλασικές επιλογές για τους μεγάλους. Τα βιβλιοπωλεία Public είναι ανοιχτά και γεμάτα ενδιαφέρουσες προτάσεις τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και αποστάσεων. Οπότε και αυτές τις γιορτές στα ράφια των καταστημάτων Public θα βρούμε τις καλύτερες προτάσεις βιβλίων, για να χαρίσουμε στους αγαπημένους μας!

Πολύ συχνά αμφιβάλλουμε αν διαλέξαμε το κατάλληλο δώρο ή δεν ξέρουμε τι πραγματικά χρειάζονται φίλοι και συγγενείς. Και επειδή ειδικά φέτος με τους περισσότερους θα ανταλλάξουμε ευχές από μακριά, μια ηλεκτρονική δωροκάρτα, όπως η e-gift card του Public, είναι η πιο χρήσιμη ιδέα. Η διαδικασία απλή: Δημιουργείτε λογαριασμό στο public.gr, κάνετε login, επιλέγετε το ποσό που θέλετε να στείλετε στον αποδέκτη της κάρτας, πληρώνετε online και εκείνος λαμβάνει τον κωδικό που αντιστοιχεί στο ποσό που θα του κάνετε δώρο με SMS ή e-mail. Χρησιμοποιεί τον κωδικό κατά τις αγορές του και έτσι το δώρο μας «πιάνει τόπο». Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες και τα βήματα για τη διαδικασία βρίσκονται στο public.gr.

Τα υπόλοιπα δώρα, όπως παιχνίδια, είδη τεχνολογίας και gaming κονσόλες, μπορούμε να τα εξασφαλίσουμε με τη μέθοδο click away. Η διαδικασία και εδώ πολύ απλή: Επιλέγουμε τα δώρα μας στο public.gr, τα προσθέτουμε στο ηλεκτρονικό καλάθι, επιλέγουμε το κατάστημα που μας εξυπηρετεί να τα παραλάβουμε και αναμένουμε μήνυμα με ημερομηνία και ώρα παράδοσης. Εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια! Περισσότερες πληροφορίες για τα βήματα και τη διαδικασία εδώ.

Και φέτος τα δώρα έρχονται από τα βιβλιοπωλεία Public και το public.gr, ακόμα και στο «παρά πέντε» της γιορτής!