Διεθνής διάκριση για το τμήμα αναλύσεων της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, 14:01
-A +A

Μία νέα διεθνή διάκριση έλαβε η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, στο πλαίσιο των βραβείων Thomson Reuters Analyst Awards για το 2018, για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών ανάλυσης που προσφέρει.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο αναλυτής της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος, Βασίλης Ρουμαντζής, κατέλαβε τη δεύτερη θέση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στην κατηγορία επιλογής μετοχών (Top Stock Pickers Analyst Awards) στη συνολική κατάταξη μεταξύ όλων των κλάδων, κερδίζοντας παγκόσμια αναγνώριση για τις ικανότητες και τις επιδόσεις στο αντικείμενό του.

Σχολιάζοντας την πανευρωπαϊκή αυτή διάκριση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος, κ. Μιχάλης Ανδρεάδης, δήλωσε: «η βράβευση αποτελεί μεγάλη τιμή, τόσο για τον Βασίλη, τον οποίο όλοι συγχαίρουμε, όσο και για την Επενδυτική Τράπεζα.

Η ανάδειξή του, μεταξύ των κορυφαίων αναλυτών της Ευρώπης, αποτελεί αναγνώριση του υψηλού επιπέδου του στελεχιακού δυναμικού μας και των προσπαθειών που καταβάλουν όλοι οι εργαζόμενοι και η διοίκηση, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας και την ίδια την Τράπεζα».

Τα βραβεία Thomson Reuters Analyst Awards αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως σημείο αναφοράς για την αντικειμενική αξιολόγηση των επιδόσεων των αναλυτών. Για την ανάδειξη των νικητών λαμβάνονται υπόψη κριτήρια, όπως οι αποδόσεις των μετοχών με βάση τις συστάσεις των αναλυτών για αγορά/πώληση και η ακρίβεια των προβλέψεών τους για την κερδοφορία των εταιρειών που καλύπτουν. Η βαρύτητα των εν λόγω βραβείων είναι τέτοια ώστε επιτρέπει στις εταιρείες του χώρου (θεσμικοί επενδυτές) να εντοπίζουν τους καλύτερους αναλυτές της αγοράς.

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 09/12/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα