Credit Suisse: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη του α' τριμήνου

Credit Suisse: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη του α' τριμήνου

Αυξημένα κατά 16% είναι τα καθαρά κέρδη της Credit Suisse στο πρώτο τρίμηνο του έτους, καθώς ανήλθαν σε 694 εκατ. ελβετικά φράγκα ή 709,1 εκατ. δολάρια και ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ελβετικής τράπεζας, τα έσοδα επίσης ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών που έκαναν λόγο για έσοδα προ φόρων στα 1 δισ. ελβετικά φράγκα, ενώ τελικά ανήλθαν σε 1,1 δισ. ελβετικά φράγκα.

Τα καθαρά κέρδη ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για 654 εκατ. ελβετικά φράγκα και ανήλθαν σε 694 ελβετικά φράγκα.

Τα αποτελέσματα της Credit Suisse οδήγησαν στο έκτο διαδοχικό τρίμηνο αύξησης κερδών για την τράπεζα υπό την διεύθυνση του CEO Tidjane Thiam. Σημείωσε επίσης τα υψηλότερα τριμηνιαία προσαρμοσμένα έσοδα προ φόρων για τα τελευταία 11 τρίμηνα.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα, καθώς πυρήνας της στρατηγικής μας είναι να ενισχύσουμε τις δραστηριότητες διαχείρισης πλούτου και η τράπεζα το έκανε αυτό κατά το πρώτο τρίμηνο», δήλωσε ο Tidjane Thiam, διευθύνων σύμβουλος της Credit Suisse.