Bespoke Home: Η Samsung παρουσίασε τα νέα της «έξυπνα» προϊόντα για το…smart home

Bespoke Home: Η Samsung παρουσίασε τα νέα της «έξυπνα» προϊόντα για το…smart home

Σε μία πρωτότυπη διαδικτυακή ο Πρόεδρος της Samsung, Jae Seung Lee παρουσίασε τη νέα σειρά προϊόντων της εταιρείας.  Η νεά σειρά οικιακών συσκευών με την ονομασία «Bespoke Home 2021» είναι καινοτόμα και πρωτότυπα και αφορούν σε μία σειρά νέων συσκευών, με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης που συντελούν σε μία εξατομικευμένη, «έξυπνη» και ευέλικτη καθημερινότητα στο σπίτι. 

Η νέα σειρά ψυγείων Bespoke θα είναι διαθέσιμα στην Αμερική, στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και σε επιλεγμένες χώρες στην Αφρική, ενώ κυκλοφορεί σε περισσότερες από 20 αποχρώσεις και επτά φιναρίσματα. Επίσης διαθέτει το ψυγείο μεγάλη χωρητικότητα και υψηλή απόδοση ψήξης. Οι καταναλωτές έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Στην Αμερική ανάμεσα στη 4-Door Flex, το μονόπετρο ψυγείο ή ψυγειοκαταψύκτη σε πρωτότυπα χρώματα όπως:

  • Champagne Rose Steel
  • Navy Steel 
  • Matte Black

Στην Ευρώπη του Bespoke διατίθεται σε μονόπετρο, σε μοντέλα των 1,8 μέτρων και 2 μέτρων και σε μία ευρεία γκάμα χρωμάτων. Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση το νέο «Bespoke Kitchen» είναι το πρώτο πακέτο προϊόντων Bespoke της Samsung, πέρα από τα ψυγεία που διερύνεται συνεχώς. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου θα είναι διαθέσιμα  στη Βόρεια Αμερική και αφορούν σε φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων, κατασκευασμένα ειδικά για να διατηρούν το σχεδιασμό και την εμφάνιση του ψυγείου. 

Στα καινοτόμα προϊόντα του πολυεθνικού κολοσσού περιλαμβάνεται και το Bespoke Αir Dresser, του καθαριστή αέρα και της ηλεκτρικής σκούπας Jet Stick. Οι συσκευές είναι «έξυπνες» , έχουν χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρισμού και είναι εύχρηστες. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι προσαρμοσμένα στον καθημερινό τρόπο ζωής, στους αυτοματισμού και φυσικά στην υγιεινή. 

Στα παραπάνω προϊόντα έρχεται να προστεθεί και το Bespoke Air Dresser, που προσφέρει μια σειρά λύσεων για τα ρούχα και διασφαλίζει πως τα υφάσματα διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, όπου θα είναι διαθέσιμο το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Επίσης, έρχεται και ο καθαριστής αέρα Bespoke που απορροφά αέρα από πολλές κατευθύνσεις και εξουδετερώνει το 99,97% της σκόνης. 

Οι νέες τεχνολογίες βρίσκονται στο επίκεντρο της εταιρείας για αυτό και λανσάρεται το Jet Bot AI+, η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ με τεχνολογία αναγνώρισης αντικειμένων και αισθητήρες, ενώ παρουσιάστηκε η νέα ηλεκτρική σκούπα Bespoke Jet με σταθμό καθαρισμού και φόρτισης. Μετά από κάθε χρήση τοποθετείται στη βάση της και αδειάζει και φορτίζει παράλληλα…αυτόματα.  Τέλος, παρουσιάστηκε και το Bespoke Shoe Dresser που φρονίζει τα παπούτσια ώστε να μένουν καινούργια καθώς εξουδετερώνει οσμές, σκόνη και βακτήρια, ενώ το ψεγείο Bespoke Cube είναι μονάδα ψύξης που χρησιμοποιείται για προϊόντα εκτός τροφίμων, όπως η μπύρα, το κρασία και άλλα ροφήματα. Η καινοτομία της συνίσταται στο ότι είναι μικρό ψυγείο και τοποθετείται παντού. 

Η Samsung σε κάθε στάδιο της μετεξέλιξή της φροντίζει για την εύκολη χρήση των προϊόντων της . Έτσι λοιπόν αυτά μέσω application  μπορούν να ελεγχθούν και να λειτουργήσουν. Πρόκειται για το Smart Things Cooking, το Smart Things Pet , το Smart Things Clothing Care και το Smart Things Air. Όλα τα παραπάνω συγχρονίζονται από απόσταση με τις συσκευές και αντίστοιχα με τη συσκευή ελέγχεται η λειτουργία τους από…απόσταση. Το «έξυπνο» σπίτι είναι ήδη εδώ με την κορυφαία ποιότητα και την τεχνολογία αιχμής της Samsung.