Folli Follie: Τον Ιούλιο (και αν) οι οικονομικές καταστάσεις του 2017!

Folli Follie: Τον Ιούλιο (και αν) οι οικονομικές καταστάσεις του 2017!

Το... παιχνίδι καθυστερήσεων συνεχίζεται στην υπόθεση της Folli Follie επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι στις διαδικασίες της εταιρείας επικρατούσε... χάος, καθώς τόσους μήνες η PwC αδυνατεί να βγάλει άκρη με τον ισολογισμό του 2017, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την εξέλιξη αυτής της ιστορίας.

Σε σημερινή της ανακοίνωση στο Χ.Α. η εταιρεία Folli Follie, ύστερα από αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς γνωστοποιεί ότι οι ανακοινώσεις για την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης του 2017 αναμένεται να λάβουν χώρα έως τα μέσα Ιουλίου 2019, δηλαδή μετά από δυόμισι μήνες από σήμερα!

Η FF Group γνωστοποιεί ότι «έλαβε χώρα συνάντηση της Επιτροπής Ελέγχου, καθώς και μελών της Διοίκησης της Εταιρείας, με την ελεγκτική εταιρεία PwC, την Δευτέρα 22 Απριλίου, κατά την οποία έγινε αμοιβαία ενημέρωση σχετικά με την πορεία του ελέγχου της PwC».

Η Εταιρεία εκτιμά, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες, ότι η δημοσίευση της αναμορφωμένης ετήσιας οικονομικής έκθεσης για την χρήση που έληξε στις 31.12.2017 (με την έννοια του άρθρου 4 του Ν. 3556/2007) αναμένεται να λάβει χώρα μέχρι τις 15 Ιουλίου 2019.»