Entersoft: Κέρδη 1,98 εκατ. ευρώ το 2018

Entersoft: Κέρδη 1,98 εκατ. ευρώ το 2018

Σε 13,8 εκατ. Ευρώ ανήλθαν το 2018 τα καθαρά έσοδα του Ομίλου Entersoft, αυξημένα κατά 17% περίπου, ενώ τα κέρδη προ φόρων παρουσίασαν αύξηση κατά 45% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση και ανήλθαν σε 1,98 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη εταιρεία, η αύξηση της κερδοφορίας οφείλεται αφενός στις οικονομίες κλίμακας που δημιουργεί η ανάπτυξη των εσόδων, αλλά και στην καλή εμπορική πορεία που έχουν πλέον τα νέα προϊόντα WMS, Mobile SFAκαι οι υπηρεσίες SaaS και ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Όλα αποτέλεσαν προϊόν επενδύσεων της 3ετίας 2015-2017.

Η θυγατρική Retail Link πέτυχε στη διάρκεια του 2018 σημαντικές συμβάσεις σε υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης και παροχής Supply Chain Management υπηρεσιών, ενώ με την εξαγορά της δραστηριότητας Enterprise Mobility Pocketbiz από την Sieben η Entersoft διεύρυνε το πελατολόγιό της. Ταυτόχρονα η εταιρεία ενισχύει τη δραστηριότητά της στο εξωτερικό σε χώρες όπως Ρουμανία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Σερβία και Ρωσία.

Για το 2019 η επιδίωξη της Διοίκησης είναι να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο ανάπτυξης, με αιχμή του δόρατος την απόκτηση νέων πελατών στα ERP συστήματα, την ανάπτυξη των εργασιών στο εξωτερικό αλλά και την περαιτέρω διείσδυση των νέων και καινοτομικών προϊόντων και υπηρεσιών της στο χώρο του Supply Chain, του Enterprise Mobility και των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης.