E&Y: Έσοδα - ρεκόρ 36,4 δισ. δολαρίων παγκοσμίως για το 2019

E&Y: Έσοδα - ρεκόρ 36,4 δισ. δολαρίων παγκοσμίως για το 2019

Συνολικά έσοδα 36,4 δις δολαρίων ανακοίνωσε η ΕΥ για το οικονομικό έτος 2019 (ΟΕ19), που έληξε τον Ιούνιο. Τα φετινά έσοδα αυξήθηκαν κατά 8% σε τοπικό νόμισμα, έναντι 7,4% την προηγούμενη χρονιά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, τα τελευταία έξι χρόνια, η EY έχει καταγράψει ισχυρή μέση ετήσια ανάπτυξη 8,3%, ενώ έχει προσθέσει σχεδόν 15 δις δολάρια σε συνολικά έσοδα και περισσότερους από 100.000 εργαζόμενους.

Η τεχνολογία μετασχηματίζει τις παραδοσιακές υπηρεσίες της ΕΥ δημιουργώντας νέες ευκαιρίες

Στο πλαίσιο του διετούς επενδυτικού σχεδίου ύψους ενός δις δολαρίων στον τομέα της τεχνολογίας, η EY μετασχηματίζει τις παραδοσιακές της υπηρεσίες και δρομολογεί την παροχή νέων τεχνολογικών λύσεων. Μέσω της ευέλικτης και έξυπνης χρήσης της τεχνολογίας και των ψηφιακών λύσεων, οι ελεγκτικές ομάδες της EY παρέχουν νέες και βελτιωμένες υπηρεσίες, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των επενδυτών και βοηθώντας τις επιχειρήσεις να συμμορφωθούν στις ρυθμιστικές απαιτήσεις, να διαχειριστούν κινδύνους και να υποστηρίξουν μακροπρόθεσμη και βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη.

Το ΟΕ19, πραγματοποιήθηκαν 20 εξαγορές από την EY, παγκοσμίως, ενώ οκτώ νέες συμφωνίες συμμαχιών (με την Anaplan, την Blue Prism, την Kinaxis, την Oliver Wight, τη SailPoint Technologies, τη Stratio Big Data, τη Symantec και την Thomson Reuters) επεκτείνουν το φάσμα των υπηρεσιών της ΕΥ σε τομείς όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός της φορολογίας, ο αυτοματισμός της εφοδιαστικής αλυσίδας, η ρομποτική και η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Προσέλκυση εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού και στήριξη της διαφορετικότητας

Με δεδομένο τον ενδεχόμενο αντίκτυπο της τεχνολογίας στους μελλοντικούς ρόλους και τη σταδιοδρομία του ανθρώπινου δυναμικού, η EY εξακολουθεί να βοηθά τους ανθρώπους της να αναπτύξουν περιζήτητες δεξιότητες. Φέτος, 50.000 άτομα εντάχθηκαν στο πρόγραμμα EY Badges, που παρέχει αναγνωρισμένη πιστοποίηση στον κλάδο, ενώ απονεμήθηκαν πάνω από 10.000 πιστοποιήσεις, με δημοφιλέστερες τις ειδικότητες της οπτικοποίησης δεδομένων και της αυτοματοποίησης ρομποτικών διαδικασιών (RPA).

Συνολικά, η ΕΥ έχει επενδύσει περίπου 530 εκατ. δολάρια, ενώ έχουν συμπληρωθεί περισσότερες από 14 εκατ. επίσημες ώρες μάθησης ετησίως, πέραν της εμπειρικής μάθησης και της δομημένης καθοδήγησης (mentoring). Το ΟΕ19, ο αριθμός των εργαζομένων αυξήθηκε κατά 8,6%, ξεπερνώντας τα 284.000 άτομα παγκοσμίως. Επίσης, 1.163 άτομα προήχθησαν σε Εταίρους ή εντάχθηκαν στο δυναμικό της εταιρείας ως Εταίροι. Η εκπροσώπηση των γυναικών στο Global Executive, το ανώτατο διοικητικό όργανο της ΕY, ξεπέρασε φέτος το 31%.

Υποστήριξη της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης

Ο σκοπός της ΕΥ να συμβάλει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, καθοδηγεί το έργο που επιτελεί η εταιρεία παγκοσμίως, τόσο για τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις, όσο και για την κοινωνία. Οι άνθρωποι της ΕΥ χρησιμοποιούν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες τους για να υποστηρίξουν τις κοινότητες στις οποίες ζουν και εργάζονται σε όλο τον κόσμο. Κατά το ΟΕ19, η ΕΥ επένδυσε περίπου 113 εκατ. δολάρια σε έργα αφιερωμένα στην ενίσχυση των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιείται, ενώ οι εργαζόμενοί της συνεισέφεραν εθελοντικά 745.000 ώρες σε διάφορες πρωτοβουλίες.

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στο χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η βαθιά γνώση και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές και τις οικονομίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Δημιουργούμε ηγετικά στελέχη που συνεργάζονται για να τηρήσουν τις υποσχέσεις μας προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Mε τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε σημαντικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους ανθρώπους μας, για τους πελάτες μας και για τις κοινωνίες μας.

To λογότυπο ΕΥ αναφέρεται στον παγκόσμιο οργανισμό, και μπορεί να αναφέρεται σε μία ή περισσότερες, από τις εταιρείες μέλη της Ernst Young Global Limited, καθεμία από τις οποίες αποτελεί ξεχωριστή νομική οντότητα. Η Ernst & Young Global Limited, μια βρετανική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης δια εγγυήσεως, δεν παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες. Πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο που η ΕΥ συγκεντρώνει και χρησιμοποιεί τυχόν προσωπικά δεδομένα, καθώς και περιγραφή των δικαιωμάτων των υποκειμένων σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο ey.com/privacy. Για περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το ey.com.

Ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Για ένατη συνεχή χρονιά, η ΕΥ κατέγραψε ισχυρή ανάπτυξη, αποτέλεσμα που μας κάνει όλους ιδιαίτερα υπερήφανους. Η επιτυχία αυτή βασίζεται στις διαρκείς επενδύσεις στην τεχνολογία και την καινοτομία, στην αναγνώριση της συμβολής του ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και στην έμπρακτη προσήλωσή μας στον στόχο της οικοδόμησης ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου.

Στην Ελλάδα, η ανάπτυξη της ΕΥ κινείται με εξίσου εντυπωσιακούς ρυθμούς, στηρίζοντας την εθνική οικονομία και την απασχόληση σε μια κρίσιμη περίοδο. Στη διάρκεια της κρίσης (από το 2009) έχουμε αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό μας κατά 140%, αριθμώντας σήμερα σχεδόν 1.250 άτομα, βοηθώντας στο μέτρο των δυνάμεών μας στην παραμονή, αλλά και την επιστροφή, νέων επιστημόνων στη χώρα μας».