Πενς: Δεν κατέθεσε ακόμη υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του 2024
AP
AP

Πενς: Δεν κατέθεσε ακόμη υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του 2024

Δεν κατατέθηκε ακόμη κάποιο έγγραφο από τον Μάικλ Πενς ώστε να επισημοποιείται ότι θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο του 2024, αναφέρει το Reuters. Αυτό τόνισε χθες, Δευτέρα, με ανάρτησή του στο Twitter ο Ντέβιν Ο' Μάλι, διαψεύδοντας έτσι πληροφορία που μετέδωσε νωρίτερα το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News της Βρετανίας, ότι δηλαδή υποβλήθηκε τέτοιο στην ομοσπονδιακή εκλογική επιτροπή (FEC).

Κατόπιν δήλωσης, το Sky News ανασκεύασε το ρεπορτάζ του, επισημαίνοντας πως το έγγραφο που έχει κατατεθεί στην FEC δεν αναγράφει σωστά το επίσημο όνομα του πρώην αντιπροέδρου (Μάικλ Ρίτσαρντ Πενς), αλλά «Μάικ».

Δεν είναι σαφές από ποιον υποβλήθηκε το έγγραφο. Ο 63χρονος πρώην αντιπρόεδρος και πρώην κυβερνήτης της Ιντιάνας λέει εδώ και μήνες πως θα αποφασίσει στις αρχές του 2023 εάν θα θέσει υποψηφιότητα στην εσωκομματική κούρσα. Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει ήδη ανακοινώσει πως θα είναι ξανά υποψήφιος.