Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Μουσουλμάνων: Ψηφίστε τον Ερντογάν γιατί τον εχθρεύονται ΕΕ και ΗΠΑ
screengrab Twitter
screengrab Twitter

Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Μουσουλμάνων: Ψηφίστε τον Ερντογάν γιατί τον εχθρεύονται ΕΕ και ΗΠΑ

Το παρών στη συνάντηση στήριξης του Ερντογάν με φόντο την Αγία Σοφία, εν όψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών, έδωσε ο  πρόεδρος της Ελληνικής Μουσουλμανικής Ένωσης, Ναϊμ Ελγαντούρ, ο οποίος ύμνησε τον «Σουλτάνο» για τις έχθρες που έχει προκαλέσει στον δυτικό κόσμο!

«Ο Ερντογάν προστατεύει τους καταπιεσμένους Μουσουλμάνους στον κόσμο. Σήμερα μπορούμε να δούμε ότι η Ευρώπη και οι ΗΠΑ είναι εχθρικές στον Ερντογάν. Κάποιες μουσουλμανικές χώρες είναι επίσης με το πλευρό τους. Αν ο πρόεδρος της Γαλλίας λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να επικοινωνήσει κανείς σήμερα με τον Ερντογάν, τότε ο Ερντογάν είναι στον σωστό δρόμο», δήλωσε σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Aksam από το Φόρουμ των Ευρωπαίων Μουσουλμάνων που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. 

Οι εκπρόσωποι των Μουσουλμάνων κάλεσαν όλους να ψηφίσουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραθέτοντας τα επιχειρήματα τους. Μεταξύ αυτών και ο Αμπντούλ Βακχέντ Νιγιάζοφ, ο γεννημένος στη Ρωσία πρόεδρος του Φόρουμ που υπερτόνισε τον συμβολισμό της μετατροπής της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί. 

«Το πεπρωμένο της Τουρκία είναι σημαντικό για εμάς. Γι' αυτό είμαστε μπροστά από την σκιά της Αγιάς Σοφιάς. Καλώ τους ανθρώπους στην Τουρκία να στηρίξουν τον Ερντογάν. Το τέμενος της Αγιά Σοφιά είναι ένα σύμβολο της ύπαρξης μας ως Μουσουλμάνων. Με την βοήθεια του προέδρου Ερντογάν, το τέμενος επέστρεψε στους Μουσουλμάνους», είπε χαρακτηριστικά.