Απώλειες σήμερα για τις τιμές του πετρελαίου που δεν μπόρεσε να συνεχίσει το χθεσινό ράλι που τις οδήγησε σε υψηλά ενός έτους.
Σημερινό δημοσίευμα του Reuters που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές ανέφερε ότι η συνάντηση των κυριότερων παραγωγών πετρελαίου, μελών και μη μελών του ΟPEC, μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου, όσο το Ιράν δεν δεσμεύεται για πάγωμα της παραγωγής.
Σε αυτό το κλίμα, το συμβόλαιο αργού πετρελαίου WTI παραδόσεως Απριλίου , έχασε 0,45 δολάρια ή 1,2% τερματίζοντας τις συναλλαγές στα 37,84 δολάρια ανά βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.
Παράλληλα, το συμβόλαιο πετρελαίου τύπου brent παραδόσεως Μαΐου έχασε 1,02 δολάρια ή 2,5% και έκλεισε στα 40,05 δολάρια ανά βαρέλι στο ICE στο Λονδίνο.