Στην αναβάθμιση των τιμών-στόχων για τις μετοχές της Eurobank και της Εθνικής Τράπεζας προχωρά η Alpha Finance, διατηρώντας παράλληλα σύσταση «buy». Πιο αναλυτικά, η χρηματιστηριακή δίνει νέα τιμή-στόχο για τη μετοχή της Eurobank στα 0,77 ευρώ, από 0,65 ευρώ προηγουμένως, ενώ για την ΕΤΕ η νέα τιμή-στόχος ορίζεται στα 2,70 ευρώ από 2,24 προηγουμένως.
Για τη μετοχή της Τρ. Πειραιώς διατηρεί σύσταση «hold» και δίνει νέα τιμή-στόχο στα 1,60 ευρώ, από 1,95 ευρώ προηγουμένως.
Η Alpha Finance προχωρά επίσης στην αναθεώρηση των εκτιμήσεων για την κερδοφορία του 2020. Για την Εθνική αναθεωρεί επί τα βελτίω τις εκτιμήσεις κάνοντας λόγο για κέρδη ανά μετοχή της τάξης των 0,27 ευρώ, έναντι προηγούμενης εκτίμησης για -0,26 ευρώ. Για την Eurobank κάνει λόγο για αρνητικά κέρδη ανά μετοχή στα -0,29 ευρώ, έναντι 0,01 ευρώ προηγουμένως, όπως και για την Τρ. Πειραιώς στα -0,48 ευρώ από 0 ευρώ προηγουμένως.