Π. Λαφαζάνης: Κλινικά νεκρή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, καταστρέφει κι εξευτελίζει τη χώρα

«Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για μια εθνική τραγωδία που κόστισε τόσες ζωές, δεν μπορεί να συνεχίσει να παραμένει στην θέση του. Δεν έχει καμιά αξιοπιστία να κυβερνά και δεν υπάρχει η παραμικρή εμπιστοσύνη. Είναι αδιανόητο να λέει κάποιος ότι έχω την πολιτική ευθύνη για δεκάδες νεκρούς, που μπορεί να ξεπεράσουν τους εκατό και να επιμένει να βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας».

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 για τις ευθύνες της κυβέρνησης για την τραγωδία στο Μάτι.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας είπε πως η «κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έχει καταντήσει μια κυβέρνηση πολιτικών εγκλημάτων, μια παραδομένη κυβέρνηση, που ντροπιάζει και εξευτελίζει την Αριστερά την οποία επικαλείται και κυρίως καταστρέφει, ντροπιάζει και εξευτελίζει την χώρα.

Έχουμε μια κυβέρνηση κλινικά νεκρή, που μόνο μεγάλα κακά και συμφορές μπορεί να επιφέρει στην χώρα και πρέπει να φύγει. Η κυβέρνηση αυτή ήρθε για να αλλάξει τα κακώς κείμενα και αντί γι' αυτό έχει συμβιβαστεί μαζί τους, τα αναπαράγει, τα κλιμακώνει και τα επιδεινώνει».