Δήμαρχος Π.Φαλήρου: Είσοδος στο Φλοίσβο μόνο για τους δημότες

Σε περίπτωση που συνεχιστεί η μαζική συνάθροιση πολιτών στην παραλιακή του Φλοίσβου, όπως χθες, θα ζητήσει να υπάρχει έλεγχος στις εισόδους ώστε να επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους δημότες της περιοχής, ανέφερε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, παρά τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας για μείωση της διασποράς του κορονοϊού.

Όπως τόνισε ο Γιάννης Φωστηρόπουλος με δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ το 95% των πολιτών που μετέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία του Φλοίσβου είχαν μεν τα απαραίτητα χαρτιά, αλλά πολλοί από αυτούς ήταν από άλλες περιοχές της Αττικής, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το Παλαιό Φάληρο,

Σύμφωνα με τον δήμαρχο,  σε όλο το μήκος του συγκεκριμένου δρόμου πρέπει να βρίσκονται μέχρι 300 πολίτες ταυτόχρονα, για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Χθες, μιλώντας στον Ant1 εξέφρασε την ανησυχία του σημειώνοντας πως το Σάββατο στον Φλοίσβο ο κόσμος ήταν «κάποια στιγμή ο ένας δίπλα στον άλλο».

Σημείωσε επιπλέον πως οι πέντε δήμοι της παραλιακής ζώνης βρίσκονται σε συνεννόηση και θα μιλήσουν την Πολιτική Προστασία, προκειμένου να εξεταστεί αν θα ληφθούν μέτρα.